Chevron mani

on

Endnu et kort eksamensindlæg 😉 – Eksamen burde heldigvis snart være overstået !

English:

Yet another short post exam post 😉 – It should be over soon though ! 

Chevron mani
Chevron mani

Idag lavede jeg en hurtig og nem chevronmani, som jeg gerne vil dele med jer. Den består af O.P.I Diva of Geneva (som er en af mine yndlings vinterlakker) og Ciate Fit for a queen. Jeg brugte nailvinyls til at lave selve zigzagmønsteret med (anmeldelse vil komme på bloggen senere). Diva of Geneva er en lækker bordeaux shimmerlak. Den er åndssvagt svær at fotografere, og billederne her er ikke farvekorrekte. Du kan se den korrekte farve på min tidligere anmeldelse af lakken her. Fit for a queen er en lækker sølvfarvet shimmerlak der er så fyldt med shimmer at den næsten fremstår som tekstureret. Applikation: Jeg synes egentlig, at jeg gang på gang bliver imponeret af Ciate lakkers konsistens og dækkeevne. Denne er ingen undtagelse. Jeg har her et enkelt mellemtyk lag på, hvilket er ret imponerende taget i betragtning, at den skal dække en mørkerød. Igen er jeg nød til at slå et lille slag for minilakkernes lækre pensler. De er så nemme at arbejde med. En rigtig lækker lak, som er “fit for a queen”. 😉 – Høhø 😉

Billedet ovenfor er taget udenfor på en typisk overskydet dansk vinterdag, mens billedet nedenfor er taget i en fotoboks.

English:

Today I did a quick and easy chevron mani, which I would like to share with you. It consists of O.P.I Diva of Geneva (which is one of my favorite winter polishes) and Ciate Fit for a queen. I used nailvinyls to make the zigzag pattern(review of the nailvinyls will be on the blog later). Diva of Geneva is a delicious burgundy shimmer polish. It’s amazingly difficult to photograph and the pictures here are not color correct. You can see the correct color on my previous review of polish here. Fit for a queen is a delicious silver shimmer polish that is so full of shimmer that it almost appears as textured. Application: I’m repeatedly impressed by Ciate polishes formula and opacity. This one is no exception. I’m wearing a single medium layer, which is pretty impressive considering that it has to cover a dark red. Again, I have to strike a small blow for ciate’s  mini polishes delicious brushes. They are so so easy to work with. A really nice polish which is ” fit for a queen”. 😉 – Hihi 😉 

The picture above was taken outside on a typical cloudy Danish winter day, and the picture below is taken in a photo box.

 

Chevron mani
Chevron mani
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s