Essie – As gold as it gets mani

Kros mani - Cross mani essie - As gold as it gets on top of China Glaze Liquid Leather
Kors mani – Cross mani
essie – As gold as it gets on top of China Glaze Liquid Leather

Et kort lille forsinket indlæg om min nyeste meget simple men flotte mani 🙂 Den består af China Glaze Liquid Leather som baselak med essie As gold as it gets ovenpå, toppet med en lille guld metalskive formet som et kors. Metalskiverne kan findes billigt på eBay i mange forskellige former (søg på “nailart metal slice”).

Liquid leather er en af de mest intense sorte jeg har prøvet. Den er dyb sort, blank og flot i sig selv. Applikation: Lakkens konsistens er lidt tynd, men den er super nem at arbejde med, og fuldstændig dækkende i et enkelt lag. Jeg er ikke vild med China Glazes tynde pensler, og denne er ingen undtagelse. Alligevel er det min mest anvendte sorte lak.

As gold as it gets er fra essies Luxeffects kollektion. Den har egentlig været ude længe, men udkom først herhjemme i november sidste år. Jeg har dog haft den i over et år, hvor den bare har stået i min uprøvet samling. Det indser jeg nu er en stor fejltagelse, for hvor er den dog gudesmuk ! Jeg elsker den ! As gold as it gets er en flage (“flake”) top coat. Det er en klar base fyldt med små gyldne flager med et let guldtonet holografisk skær. Applikation: Lakkens konsistens er luftig og cremet, lige som den skal være. Den er nem at arbejde med, og det er overhovedet ikke nødvendigt at placere flagerne manuelt. Her har jeg et enkelt lag på.

English:

At a little delayed post about my latest very simple but beautiful mani 🙂 It’s made with China Glaze Liquid Leather as base polish with essie As gold as it gets on top, topped with a small gold metal slice shaped like a cross. The metal slice can be found cheaply on eBay in many different shapes (search for “nail art metal slice” ) .

Liquid leather is one of the most intense black I’ve tried. It’s deep, black, glossy and beautiful in itself. Application: The formula is a little thin , but it’s super easy to work with, and fully opaque in a single layer. I’m not crazy about China Glazes thin brushes, and this is no exception. Still, it’s my most used black polish.

As gold as it gets is from essies Luxeffects collection. It has been out long. However, I have had it for over a year, but it just stood in my untried box. I now realize that it was a big mistake, it is beautiful! I love it! As gold as it gets is a flake top coat. It’s a clear base filled with small golden flakes with a sheer gold toned holographic sheen. Application: The formula is creamy, just as it should be. It’s easy to work with and it’s not at all necessary to place the flakes manually. I’m wearing a single coat.

essie - As gold as it gets China Glaze - Liquid Leather
essie – As gold as it gets
China Glaze – Liquid Leather
Kors mani - Cross mani essie - As gold as it gets on top of China Glaze Liquid Leather
Kors mani – Cross mani
essie – As gold as it gets on top of China Glaze Liquid Leather
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s