Jeg er i Nail It bladet – I’m in Nail it magazine

on

Hej 🙂 Jeg ved godt, at der er længe mellem mine blogindlæg pt. Jeg er midt i mine sidste eksamener på min uddannelse, og de tager desværre alt min tid. Den anden dag kom mit Nail It blad endelig ind af døren. Det betød at jeg langt om længe fik lov til, med egne øjne at se, at jeg var i bladet, YAY ! (dansede en lille jubeldans;) ). En sød amerikansk følger fra Instagram havde fortalt mig at jeg var i bladet allerede i december. Jeg kunne selvfølgelig ikke vente med at dele det med jer, sooo here it comes ! 🙂

English:

Hi 🙂 I know that there has been quite a long time between my blog posts at the moment. I’m in the middle of my final and they unfortunately take up all of my time. The other day, my Nail It magazine finally came. It meant that I finally was allowed, to see that I was in the magazine with my own eyes, YAY! (danced a little celebration dance 😉 ). A very sweet american follower from Instagram had already told me that I was in the magazine back in December. And of course I couldn’t wait to share it with you, sooo here it comes! 🙂

Nail It s. 74-75
Nail It s. 74-75
Mig - Me
Mig – Me

Temaet i jan/feb-nummeret’s snapshot er hjerter og valentinsdag. Det passer perfekt til min manicure, den var nemlig lavet specielt til min og min kærestes årsdag 😉 Du kan læse mere om mani’en og hvordan jeg lavede den ved at klikke her.

English:

The theme in the jan/feb number’s snapshot is hearts and valentines day. It fits perfectly with my mani, cause it were made ​​especially for my and my boyfriend’s anniversary 😉 You can read more about the mani and how I made it by clicking here.

Essie - Fiji Hjerte mani - Heart mani
Essie – Fiji
Hjerte mani – Heart mani

Til jer der slet ikke kender det amerikanske negleblad Nail It, kan i læse mere om bladet her. Nail It feature af og til negleartister i deres blad. Jeg var så heldig at blive udvalgt, og jeg må indrømme, at det er jeg pave stolt af 😉

Til sidst vil jeg give et kæmpe tak til alle mine følgere både her og på instagram! Tusind tak for jeres støtte og inspiration! Uden jer var det aldrig sket ❤

English:

For those of you who do not know the american magazine Nail It, you can read more about the magazine here. Nail It magazine does feature nail artists in their magazine sometimes. I was fortunate enough to be selected, and I must admit that I am proud of it 😉

Finally, I want to  give a huge thank you to all my followers, both here and on instagram! Thank you so much for your support and inspiration! Without you this would never have happened ❤

Nail It Jan/Feb
Nail It
Jan/Feb

 

Reklamer

9 Comments Tilføj dine

 1. henulle siger:

  Rigtig hjertelig tillykke!! Du har virkelig fortjent det! Jeg er SÅ glad på dine vegne og jeg er nu også meget stolt af dig… Super godt gået, Louice!❤️

  1. nailnewbee siger:

   Tusind mange tak Helene !! – Er glad for endelig at have bladet selv 😉

 2. majsran siger:

  Den här är så supersöt ❤ Vill du helst att jag skriver på svenska eller engelska? 😉 Och stort grattis till NailIt publiceringen. Det är du verkligen värd. Du gör så eleganta, fina naglar.

  1. nailnewbee siger:

   You are soo sweet Maja ! Thank you so much ! (I LOVE your designs too!) You may write in whatever language you want too 🙂 – I just can’t write swedish 😉

 3. suanne petersen siger:

  SÅ fedt og SÅ velfortjent – stort tillykke! Men du er jo også virkelig dygtig 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tusind tak Suanne ! – Der er så mange dygtige negleartister derude, så er meget beæret 🙂

 4. sarahkwolf siger:

  DU er sgu sej ❤ Hvis det nu er, så lægger jeg meget gerne også negle til 😉
  Kys

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak allersødeste Sarah ❤ Hehe… Jeg er ikke så god til at lave andres negle, men du skal da være velkommen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s