Nytårsmani 2014 – New Years Mani 2014

Ciaté - Amazing gracie and FNUG - Prism
Ciaté – Amazing gracie and FNUG – Prism

Så er årets sidste dag oprundet. Hvor er det dog gået stærkt! For mig har året stået på store forandringer. Det var mit første år tilbage i København, mit første år i mit nye job samt mit sidste fagsemester på kandidaten. Nytårsaften står som altid på fest og farver, hvilket selvfølgelig skal afspejles på neglene. Overvejelserne var mange, men da min kjole er enkel og glitrende (rose nude palliet kjole)  skulle neglene også være det 😉 Jeg endte op med en reverse glitter gradient bestående af Ciaté Amzaing gracie som baselak med FNUG Prism ovenpå. Endvidere tilføjede jeg en accent nail med ren Prism 🙂

Amazing gracie er en meget svag lyserød cremelak. Applikation: Formlen er lidt tynd i det men nem at arbejde med. Lakken er meget gennemsigtig og der skal hele 3 til 4 tynde lag på før den er dækkende, hvilket er super synd da det ellers er en flot farve.

FNUG Prism er en string glitter i en klar base. Lakken indeholder tynde lyserøde string glitters og bredere holografiske sølv strings. Egentlig en meget simpel sammensætning, men den fungere utrolig godt. Normalt bryder jeg mig ikke om string glitters, men denne her er nu rigtig flot 🙂 Applikation: Formlen er lidt tyk i det på grund af det store glitterindhold, men den er nem at arbejde med. Glitteret fordeles nogenlunde jævnt ud over neglen. Manuel placering kan dog være nødvendig enkelte steder. Der er 3 lag på accent nail’en.

Godt nytår allesammen ! 🙂 – Og pas på jer selv derude !!

 

English:

The last day of this year has come. Wow, it got here so fast ! For me, the year has brought big changes. It was my first year back in Copenhagen, my first year in my new job and my last course semester of my education (cand.jur. degree). New Years Eve is as always party and colors, which of course must be reflected on my nails. The deliberations were many, but because my dress is simple and glittery (rose nude sequin dress), my nails should be so too 😉 I ended up with a reverse glitter gradient made of Ciate Amzaing Gracie as base with FNUG Prism on top. Furthermore, I added an accent nail with of only FNUG Prism 🙂

Amazing Gracie is a very pale pink cream polish. Application: The formula is a little thin, but easy to work with. The polish is very transparent and needs 3 to 4 entire thin coats to be opaque, which is a shame, otherwise it ‘s a great color.

FNUG Prism is a string glitter in a clear base. In the polish is thin light pink stings and wider holographic silver strings. Actually a very simple combination, but it comes out quite well. Normally I don’t like string glitters, but this one is really beautiful 🙂 Application: The formula is a bit thick because of the large glitter content, but it’s easy to work with. The glitter is distributed fairly evenly across the nail. Manual placement may be necessary in some places.  There are three coats of Prism on the accent nail.

Happy New Year! 🙂 – And be careful out there !

Ciaté - Amazing gracie and FNUG - Prism
Ciaté – Amazing gracie and FNUG – Prism
Ciaté - Amazing gracie and FNUG - Prism
Ciaté – Amazing gracie and FNUG – Prism
Ciaté - Amazing gracie and FNUG - Prism
Ciaté – Amazing gracie and FNUG – Prism

 

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Ååååh, hvor er det en pæn mani!! Den vil jeg prøve at lave med Peak of Chic fra Essie (den minder om Prism fra FNUG). Du er så sej til at lave smukke negle!!

  Godt nytår 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Awww… Tusind tak Amarillamirilo 🙂
   Det lyder super spændende ! Den mani vil jeg gerne se 🙂

   Godt nytår til dig også 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s