Color Club – Berry and Bright

Color Club - Berry and Bright
Color Club – Berry and Bright

Idag har jeg endnu en super flot julelak at vise jer. Det er også min allerførste Color Club lak 🙂 Navnet på den er Berry and Bright. Det er en super lækker dyb lys bordeauxrød shimmerlak. En anden rigtig sjov ting ved denne lak er, at den er parfumeret. Den lugter ikke kemisk, men istedet jordbærligende. Det var en meget anderledes oplevelse at påføre en lak med sådan en duft 😉 Om det er sundt eller ej, skal jeg ikke gøre mig klog på, men skægt det er det da ! 🙂

Applikation: Lakkens konsistens er let og nem at arbejde med. Jeg er ikke fan af Color Clubs tynde pensel, men det er også det eneste negative, jeg kan sige om denne lak. Den faktisk er dækkende i et enkelt mellemtykt lag. Generelt en rigtig god lak til prisen (fra 35,00 kr. inkl. fragt på eBay).

English:

Today I have a super nice Christmas polish to show you guys. It’s also my very first Color Club polish 🙂 The polish is called Berry and Bright. It’s a delicious mouth watering deep light burgundy shimmer polish. Another really fun thing about this polish is that it’s perfumed. It doesn’t smell chemically, but instead strawberry similar. It was a very different experience of applying a polish with such a scent 😉 Whether it’s healthy or not, I really don’t know, but a funny idea it is! 🙂

Application: The formula is light and easy to work with. I’m not a fan of Color Club’s thin brush, but that’s also the only negative thing I can say about this polish. It’s opaque in one single medium thick coat. Generally, a very good polish for the price (from 6.50 $ incl. shipping on eBay).

Color Club - Berry and Bright
Color Club – Berry and Bright
Color Club - Berry and Bright
Color Club – Berry and Bright
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s