Nem Julemani – Easy Christmas mani

Julemani Christmas mani
Julemani
Christmas mani

Idag har jeg lavet mig (synes jeg selv) en super sød julemani. Den var rigtig nem at lave, og blev meget mere julet, end jeg havde forestillet mig !

Som base lak brugte jeg Ciaté Play Date, som jeg fik i min Ciaté julekalender. Det er klar rød lak med et næsten orange skær over sig. Applikation: Jeg var meget overrasket over, at Ciaté’s minilakker indeholder så en bred lækker børste. Den er super nem at arbejde med. Lakkens konsistens er lige som den skal være, og er nem at lægge. Lakken er dækkende i to tynde lag. Jeg har faktisk ikke noget negativt at sige om den 🙂

English:

Today I made ​​myself (if I can say it myself) a super cute Christmas mani. It was really easy to do, and was much more Christmasy than I had imagined !

As the base polish I used Ciate Play Date, which I got in my Ciate advent calendar. It’s a bright red polish with a barely-there orange glow over it. Application: I was very surprised that Ciate’s mini polishes contains such a nice wide brush. It’s super easy to work with. The formula is just as it should be, and is easy to apply. The polish is opaque in two thin coats. Actually, I have nothing negative to say about it 🙂

Ciaté - Play Date
Ciaté – Play Date

Jeg toppede Play Date med China Glaze Fairy Dust som er en holografisk shimmer top coat. Hvis du spørger mig er en holografisk shimmer top coat et must i enhver neglelaksamling 😉 Til sidst lagde jeg en metal slice sløjfe stud på. Jeg limer ikke mine studs på, som mange andre negleartister gør. Det gør dem simpelthen for bøvlet at få af. Istedet bruger jeg almindelig top coat under og over studden. Det er lige så holdbart, og nemt at fjerne igen. Jeg synes mani’en endte med at blive super julet, og jeg er selv ret tilfreds med den 😉

English:

I topped Playdate with China Glaze Fairy Dust which is a holographic shimmer top coat. If you ask me a holographic shimmer top coat is a must for any nail polish collection 😉 Finally, I sat a metal slice bow stud on one of my nails. I don’t glue my stud’s on which I know many other nail artists does. This makes them simply too complicated to off. Instead, I use plain top coat under and over the stud.It is just as durable, and easy to remove again. I think my mani ended up being super Christmasy, and I’m even quite happy with it;)

Julemani Christmas mani
Julemani
Christmas mani

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s