O.P.I News

Jeg har opsnappet lidt O.P.I nyheder, der kommer ud i starten af næste år, som jeg selvfølgelig vil dele med jer 🙂

Den første kollektion vi skal kigge på er en limited kollektion lavet i samarbejde med musikeren Gwen Stefani. Kollektionen har fået navnet Gwen Stefani for O.P.I.

English:

I have intercepted some O.P.I news coming out early next year, which of course I will share with all of you 🙂

The first collection to see is a limited collection made ​​in collaboration with the musician Gwen Stefani. The collection has been named Gwen Stefani for O.P.I.

O.P.I for Gwen Stefani
Gwen Stefani for O.P.I

Kollektionen består af 5 navngivet lakker og en signaturlak samt en endnu ukendt lak, spændende 😉 Kollektionen bliver frigivet i butikkerne i USA i januar 2014. Signaturlakken indeholder endvidere et lille studkit. En super fin lille ide synes jeg. Lidt hen af ideen med Ciatékittene 😉

English: 

The collection consists of five named polishes, a signature polish and a yet unknown polish, exciting 😉 The collection will be released in stores in the U.S. in January 2014. The signature polish contains a small stud kit. A super nice little idea I think. Just like the idea of the ​​Ciaté kit 😉

Gwen Stefani for O.P.I
Gwen Stefani for O.P.I
O.P.I - Over and Over A Gwen
O.P.I – Over and Over A Gwen

Til sidst vil jeg vise jer O.P.I’s nye spring kollektion kaldet Brazil. Den består af 12 nye lakker samt 8 mini liquid sand lakker som vist ikke er helt offentliggjorte endnu. Om de kommer i andet end mini størrelse vides heller ikke. Dog er det altid lækkert med et first look 😉 -Jeg er i øvrigt helt tosset med lakken som modellen har på på billedet ! Mon det er Toucan Do It If You Try? 🙂

English:

Finally, I will show you O.P.I’s new spring collection called Brazil. It consists of 12 new polishes and 8 mini liquid sand polishes but the mini’s are not quite published yet. Whether they come in anything but mini size is not known. However, it’s always nice with a first look 😉 – I’m also crazy about the polish shown by the model in  the picture! I wonder if it’s Toucan Do It If You Try? 🙂

O.P.I Brazil
O.P.I Brazil
O.P.I Brazil
O.P.I Brazil
Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Negle Lir siger:

  Jeg mener at have set et lille smugkig på den hemmelige Gwen Stefani “lak” og det var en flaske med studs/rhinestones i. Men det er noget tid siden, og det ser ud til at studs’ne kommer på et ark istedet. Måske… Kollektionen tiltaler mig ikke!! Til gengæld er der en hel del fra Brazil som jeg skal have kigget nærmere på :p

  1. nailnewbee siger:

   Der er vi helt enige 😉
   Jeg er klart også mest interesseret i Brazil!! 🙂
   Ang. den hemmelige lak har jeg slet ikke hørt noget ! Men rhinestones i en lak lyder noget spændende !! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s