China Glaze – Cosmic Dust

Idag vil jeg vise jer en virkelig lækker lak, China Glaze Cosmic Dust ! Jeg vandt den i en nailart konkurrence for længe siden. Den har stået i min “uprøvet” kasse lige siden. Flasken er grå og kedelig. Der står godt nok “holographic” på den, men jeg troede ikke rigtig på, at den var det grundet flaskens udseende. Så skete der det, at jeg tabte min telefon (som er sølvgrå), som ved uheldet fik en rids i lakken. Jeg var dybt ærgerlig over ridsen, og fik den ide at “lappe” den med China Glaze Cosmic Dust. Det resulterede i, at min telefon fik et super fint holografisk skær 🙂 – Man skal vist ikke skue hunden på hårene aka dømme lakken på flasken 😉

Nåh, til sagen, her er den så 🙂

English:

Today I will show you a really gorgeous polish, China Glaze Cosmic Dust! I won it in a nail art competition long ago. It has been in my “untried” box ever since. The bottle is gray and dull. There is written “holographic” on it, but I didn’t really believe that it was because og how the bottle looks. So it happened that I dropped my phone (which is silver gray) and so it accidently got a scratch in the paint. I was sad about the scratch, and got the idea of “patch” it with China Glaze Cosmic Dust. The result was that my phone got a super fine holographic glow 🙂 – One must not judge the dog on the hairs aka judge the polish on the bottle 😉

Well, to the point, here it is 🙂

 

China Glaze - Cosmic Dust
China Glaze – Cosmic Dust
China Glaze - Cosmic Dust
China Glaze – Cosmic Dust

Lakken er som sagt en holografisk lak. Den er fra China Glaze holograhphic Spring 2013 kollektionen. En af mine læsere spurgte mig om, hvor jeg køber China Glaze henne. Det gør jeg hovedsageligt på eBay, da det er billigst og ellers på den britiske hjemmeside Beautybay, hvor jeg ikke behøver at bekymre mig om told 🙂 Jeg er i bund og grund super begejstret over denne lak ! – Den er simpelthen SÅ smuk ! 🙂 Applikation: Lakken har en god konsistens, der er nem at arbejde med. Jeg har lakken på på tredjedagen idag, og det er med både bad og opvask. Ingen chippen endnu 🙂 Lakken er fuldt dækkende i to tynde lag.

English:

The polish is as I said a holographic. It’s from China Glaze holograhphic Spring 2013 collection. One of my readers asked me where I bought China Glaze. I so mainly on eBay, as it is cheaper and otherwise on the UK website Beautybay where I do not have to worry about customs 🙂 I’m basically super excited about this polish! – It’s just SO beautiful! 🙂 Application: The polish has a great formula and is easy to work with. I’m wearing the polish on the third day today, and it’s with both bath and dish washing. No chip yet 🙂 The polish is fully opaque in two thin coats.

 

 

China Glaze - Cosmic Dust
China Glaze – Cosmic Dust

Det ovenstående billede er taget udenfor i skygge, og det viser hvordan flasken fremstår, samt hvordan lakken ser ud uden spil i. Grå og kedelig. Så kan i godt forstå, at jeg blev meget positivt overrasket ikke? 😉

English:

The above picture was taken outside in the shade. It shows how the bottle looks like and how the polish looks like without any play in it. It’s gray and dull. Then you can understand why I was very pleasantly surprised right? 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s