Laquerlicious – Divine Doll and Out With The Old

Tilsendt til anmeldelse – Provided for reveiw

Idag vil jeg vise jer de sidste to lakker jeg fik tilsendt fra Michelle aka Laquerlicious. Den første jeg vil vise jer er Divine Doll. Der er tale om en lækker kombination af en lilla shimmerbase med lyseblåt microglitter og kobberfarvet flageglitter. Da jeg så på flasken første gang, synes jeg ikke, at lakken så ud af noget særligt, men det måtte jeg tage i mig igen da den kom på neglene 🙂 Den er super flot, og glitre så smukt i lyset 🙂 Applikation: på grund af det høje glitterindhold er konsistensen lidt tyk. Det er derfor nødvendigt at påføre et tyndt lag ad gangen. Til gengæld er lakken totalt dækkende med kun to tynde lag. Lakken er nem at arbejde med, og glitteret fordeles jævnt over neglen.

Du kan købe begge lakker her.

English:

Today I’ll show you the last two polishes that was sent to me from Michelle aka Laquerlicious. The first I want to show you guys is Divine Doll. It’s a gorgeous combination of a purple shimmer base with light blue micro glitter and copper flake glitter. At first glance I didn’t saw anything special in the polish, but I sure changed my mind when it came on my nails 🙂 It’s super cute and shines so beautifuly in the light 🙂 Application: because of the high glitter content the consistency is a little thick. Therefore, it’s necessary to apply one thin layer at a time. In turn, the polish is opaque in only two thin layers. The polish is easy to work with, and glitter spreads evenly across the nail.

Available for purchase here.

Laquerlicious - Divine Doll
Laquerlicious – Divine Doll
Laquerlicious - Divine Doll
Laquerlicious – Divine Doll

Den sidste jeg vil vise jer er Out With The Old. Den er fra Laquerlicious’ nytårs kollektion 2014, og man kan da helt sikkert forstå hvorfor, den skriger jo nytår ! 😀 Jeg er helt vild med den ! Det er en sølv hologlitter i en klar base med sløv, lyseblå og lyserøde holo glitterstjerner, holo glittercirkler og mircoglitter. Jeg er helt vildt med den 🙂 Her har jeg vist den på en sort baselak i en reverse glittergradient. Jeg synes selv, at de spiller super godt sammen 🙂 Applikation: Lakkens formel er tyk på grund af glitterindholdet, men den er super nem at arbejde med. Jeg har haft lakken vendt på hovedet i et stykke tiden inden brug, og jeg havde hverken behov for at fiske eller placere glitteret manuelt. En super lækker lak ! 🙂

English:

The last one I want to show you guys is Out With The Old. It’s from Laquerlicious’ New Year’s collection 2014, and you can surely understand why, it screams New Year! 😀 I absolutely love it! It’s a silver holo glitter in a clear base with silver, pale blue and pink holo glitter stars, holo glitter circles and mircoglitter. I’m crazy with it 🙂 Here I it’s on a black base shown in a reverse glitter gradient. I think they go super well together 🙂 Application: the formula is thick because of the glitter content, but it’s super easy to work with. I’ve had the bottle turned upside down for some time before use, and had no need for fishing or placing the glitter manually. A super nice polish! 🙂

Laquerlicious - Out With The Old
Laquerlicious – Out With The Old
Laquerlicious - Out With The Old
Laquerlicious – Out With The Old

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s