Ciaté mini mani month 1. December

Godmorgen alle sammen og glædelig 1. december 🙂 Som I ved har jeg været så heldig at få Ciatés julekaldender mini mani month af min søde kæreste. Så jeg vil da lige dele min første låge åbning med jer alle sammen 🙂

English:

Good morning everyone and happy 1. December 🙂 As you know I have been lucky enough to get Ciatés Christmas calender mini mania month from my sweet boyfriend. So I just wanted to share my first door opening with all of you guys 🙂

Ciaté mini mani month
Ciaté mini mani month

Bag hver låge er en neglelak samt et lille citat. Det er en super sød ekstra lille ting at der er citater bag hver dør synes jeg 🙂 Her er hvad der stod bag låge nr. 1.

English:

Behind each door is a nail polish and a small quote. I think that it’s a super cute extra little thing that there are quotes behind every door 🙂 Here’s what was behind door No. 1.

1. December
1. December

Nu til det vigtigste 😉 Hvilken neglelak var der bag låge nr. 1? – Snow Globe ! 🙂 En rigtig flot flake holo top coat ! Den minder mig lidt om China Glaze Luxe and Lush. Hvis I gerne vil se en sammenligning af de to, så lad mig endelig vide det i kommentarene (du kommentere ved at klikke på taleboblen til højre i toppen af indlægget) 🙂 Jeg er helt tosset med de små mini Ciaté flasker, de er simpelthen så søde !

English:

Now for the important stuff 😉 What nail polish was behind door No. 1? – Snow Globe! 🙂 A really nice flake holo top coat! It reminds me of China Glaze Luxe and Lush. If you would like to see a comparison of the two, let me know in the comments (you comment by clicking on the speech bubble to the right at the top of the post) 🙂 I’m crazy about the little mini Ciate bottles, they are simply so cute!

Ciaté - Snow Globe
Ciaté – Snow Globe

Hav en dejlig søndag allesammen 🙂

Have a great Sunday everyone 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s