Laquerlicious Winter collection 2013

Tilsendt til anmeldelse – Provided for review

Laquerlicious Logo

Jeg har været så heldig at få lov til at vise jer dele af det amerikanske indie-neglelakmærke Laquerlicious’ Winter Collection 2013. Jeg har længe kigget langt efter disse lakker, da de dukker op overalt på instagram. Laquerlicious laver mest meget anderledes og unikke glitterlakker, shimmerlakker og crellies.

English:

I have been so fortunate to be able to show you parts of the American indie nail polish brand Laquerlicious’ Winter Collection 2013. I have  looked at these polishes for so long, as they pop up everywhere on instagram. Laquerlicious is mostly doing different and unique glitter polishes, shimmer polishes and crellies.

Laquerlicious - Below Zero
Laquerlicious – Below Zero
Laquerlicious - Below Zero
Laquerlicious – Below Zero

Den første jeg vil vise jer er Below Zero. Det er en lækker shimmer jelly lignende krikandmørkegrøn base med grøn microglitter i flere forskellige nuancer og en enkelt pink microglitter. Jeg har her tre lag på, selvom den egentlig er dækkende i kun to, men man er vel perfektionist 😉 Kombinationen af glitter og shimmer er jeg ikke stødt på før, og jeg synes faktisk at Laquerlicious slipper rigtig godt fra det. Lakken har en ret unik kombination af både mat og glossy finish, ikke helt mat og heller ikke helt glossy, men en interessant mellemting. Den kan sikkert gøres helt blank med et ekstra lag top coat, men det synes jeg ville være synd, den er flot som den er. Applikation: Konsistensen er lidt tyk i det, men det skyldes lakkens høje indhold af glitter. Derfor er det nødvenligt at påføre et tyndt lag ad gangen. Glitteret fordeler sig flot og jævnt over hele neglen uden behov for at fiske eller placere glitteret manuelt, hvilket er super lækkert 🙂 Alt i alt nem og lækker at arbejde med.

Laquerlicious kan købes her.

English: 

The first I want to show you guys is Below Zero. It’s a delicious shimmer jelly like teal green base with green micro glitter in a variety of shades and a single pink micro glitter. I’m wearing three layers, even though it’s opaque in only two, but I’m probably a perfectionist 😉 I haven’t encountered the combination of glitter and shimmer before,  and I actually think that Laquerlicious does it really well. The polish has a rather unique combination of both matte and glossy finish, not entirely matte but not quite glossy either, an interesting combination. It will probanly be completely blank with an extra layer of top coat, but I think that would be a shame, it’s so pretty as it is. Application: The formula is a little thick in it, but it’s caused by the high content of glitter. Therefore, it’s necessary to apply one thin layer at a time. The glitter is distributed nicely and evenly across the entire nail without any need for fishing or placing the glitter manually, which is super nice 🙂 All in all nice and easy to work with.

Laquerlicious is available here.

Laquerlicious - Mittens Or Gloves?
Laquerlicious – Mittens Or Gloves?
Laquerlicious - Mittens Or Gloves?
Laquerlicious – Mittens Or Gloves?

Den næste jeg vil vise jer er Mittens Or Gloves?. Det er en super flot fucaisa shimmer jelly lignende base med to forskellige størrelser af firkantet glitter i både guld og blålig holo samt sort microglitter. Egentlig umiddelbart en underlig blanding, men tilsammen spiller de virkelig flot og ligner et festfyrværkeri på neglene. Den er helt sikkert en af kandidaterne til min nytårslak 🙂 Applikation: Lakken har en let og cremet konsistens, der er nem at arbejde med. Den er dækkende i tre tynde lag. Igen fordeler glitterstykkerne sig jævnt ud over neglen uden at klumpe. Et godt tip når du skal bruge glitterlakker med store glitterstykker i, er at vende dem på hovedet et godt stykke tid inden brug, således glitteret fordeles jævnt i flasken. På denne måde får du det optimale ud af din lak. Lakken er alt i alt nem at arbejde med. Producenten af Laquerlicious kan altså sit kram, når det gælder glitterlakker. 🙂

English:

Next up  is Mittens Or Gloves?. It’s a super rich fucaisa shimmer jelly-like base with two sizes of square glitter in both gold and blueish holo. There is also added some black micro glitter in it. Actually I thought that the glitter mix was a bit odd, but they go really well together and look like fireworks on my nails. It’s certainly one of the candidates for my New Year’s manicure 🙂 Application: The formula is light and creamy, which makes it easy to work with. It’s opaque in three thin coats. Again the glitter pieces distribute evenly across the nail without clumping. A good tip when you’re using polishes with large glitter pieces, is to turn the bottle upside down for a while before use, so that the glitter is evenly distributed in the bottle. This way you get the most out of your polish. The polish is all in all easy to work with. The manufacturer of Laquerlicious does really know her stuff when it comes to glitter polishes. 🙂

Laquerlicious - All Bundled Up
Laquerlicious – All Bundled Up
Laquerlicious - All Bundled Up
Laquerlicious – All Bundled Up

Sidst men bestemt ikke mindst er All Bundled Up. Der er tale om en lækker mørkelilla shimmer base med et mørkeblåt skær. Lakken er fyldt med microglitter i sølv, blå og lyselilla. Den minder mig om en dyb stjerneklar midnat. Applikation: Lakken har en cremet let tyk konsistens. Den er fuldt dækkende i to tynde lag. Igen en rigtig rig og fin lak.

English:

Last but certainly not least is All Bundled Up. This is a delicious dark purple shimmer base with a dark blue shine over it. The polish is filled with micro glitter in silver, blue and light purple. It reminds me of a clear deep starry midnight. Application: The polish has a creamy slightly thick formula. It’s completly opaque in two thin coats. Again a very rich and nice polish.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s