FNUG – Festive collection

Tilsendt til anmeldelse – Provided for reveiw

FNUG Festive Collection
FNUG Festive Collection

Jeg har været så heldig at få lov at præsentere jer for FNUG’s julekollektion Festive 2013. Denne består af tre lækre lakker. Fra venstre mod højre Luxe Touch som er en glitterlak, samt Stylistica og Fashion Editor der begge er metalliske lakker.

Det er første gang jeg stifter bekendtskab med danske FNUG’s lakker, og jeg må blankt indrømme, at jeg er imponeret. Ikke blot ankommer lakkerne i de sødeste små stofposer, men selv deres flaskeform er helt unik. Jeg har ihvertfald ikke set nogen flaske der ligner denne før. Mit første indtryk var ganske enkelt ren luksus 🙂 Endvidere er jeg imponeret over holdbarheden og dækbarheden på disse lakker. Ikke en af lakkerne chippede mens jeg havde den på. – Imponerende ! 🙂 Hver enkelt af lakkerne har deres egen lille skrivelse på FNUG’s hjemmeside, hvilket jeg synes er super sødt, og det viser i øvrigt producentens kærlighed til produktet. Jeg har på fornemmelsen, at dette mærke godt kunne gå hen og blive en konkurrent til mine øvrige favoritter 😉 Alt i alt en rigtig god kollektion med gode kvalitetslakker 🙂 Lakkerne kan købes på FNUG‘s hjemmeside.

English:

I have been so lucky to be able to introduce you to FNUG ‘s Christmas collection, Festive 2013. This consists of three gorgeously polishes. From left to right Luxe Touch which is a glitter polish and stylistica and Fashion Editor which both are metallic polishes.

This is the first time I’m tring out the danish brand FNUG ‘s polishes, and I have to admit that I’m impressed . Not just because they arrived in the cutest little cloth bags, but even their bottle shape is quite unique. I have certainly not seen any bottle similar to this before. My first impression was simply pure luxury 🙂 I’m also impressed with the durability of theses polishes. Not one of the polishes chipped while I was wearing it. – Impressive ! 🙂 Each of the polishes have their own little words on FNUG ‘s website , which I think is super cute, and it also shows the manufacturer’s love for the product. I have a feeling that this brand could well turn out to be a competitor to my other favorites 😉 All in all a quite good collection with good quality polishes 🙂 The polishes are available at FNUG‘s website. 

FNUG - Stylistica
FNUG – Stylistica
FNUG - Stylistica
FNUG – Stylistica

Den første lak jeg vil præsentere jer for er Stylistica. FNUG’s skrivelse: “Nightfall to dawn, vampy nights have never been more powerful with stylistic metallic velvety purple nails. Do you dare?”. Kan det være mere sigende? 🙂

Der er tale om en lækker mørkelilla metallisk lak. Applikation: Jeg er, som mine faste læsere ved, mest til brede pensler. FNUG’s pensler er ikke brede. Til gengæld har de en pudsig smal form for oven, mens den i bunden bliver bredere. Dette gør overraskende nok (ihvertfald for mig;) ) penslen nem at arbejde med. Konsistensen er let og cremet hvilket gør den nem at lægge. Lakken er dækkende med et enkelt medium tykt lag (jeg er igen imponeret). Som alle andre metalliske lakker trækker den streger. Stregerne er dog ikke voldsomt tydelige eller fremtrædende.

English:

The first polish I’ll present to you is Stylistica. FNUG’s words: “Night Fall to dawn, vampy nights having never been more powerful with stylistic metallic velvety purple nails. Do you dare?”. Can it be more saying? 🙂

This is a delicious dark purple metallic polish. Application: As my regular readers know I’m most into wide brushes. FNUG’s brushes aren’t wide. Insted, it has a narrow shape at the top, while the bottom is wider. This makes the brush surprisingly (for me, anyway 😉 ) easy to work with. The formula is light and creamy making it easy to lay. The polish is opaque with a single medium thick layer (I am again impressed).

FNUG - Fashion Editor
FNUG – Fashion Editor
FNUG - Fashion Editor
FNUG – Fashion Editor

Den næste lak har navnet Fashion Editor. FNUG’s skrivelse: “At the latest fashion shows nails with inspirational metallic rose nude touch seemed to be the up and coming trend among fashion editors”.

Lakken er en interessant nude metallisk/shimmer (jeg er ikke helt sikker) lak med lyselilla og lyserøde rosa undertoner i. Den er meget spillende i farverne, hvilket gør den nærmest lidt shimmer agtig at se på. En super interessant kombination. Applikation: Denne laks konsistens er cremet og den er super nem at påføre. Lakken er dækkende i kun to tynde lag.

English:

The next polish is named Fashion Editor. FNUG’s words: “At the latest fashion shows nails with inspirational metallic rose nude touch seemed two be the up and coming trend among fashion editors”.

The polish is an interesting nude metallic / shimmer (I’m not quite sure) polish with light purple and light pink undertones in it. It’s very vibrant in the colors which makes it looks a little like a shimmer polish. A super interesting combination. Application: The formula is creamy and super easy to apply. It’s opaque within just two thin layers. 

FNUG - Luxe Touch
FNUG – Luxe Touch

Sidst men ikke mindst er Luxe Touch. FNUG’s skrivelse: “This party season why not add a touch of luxe with rose pinky glitter even your nails will look stunning and glittery”.

Luxe Touch er en pink glitterlak. Den indeholder forskellige nuancer af pink glitter i form af lyse pink microglitter og mørkere større pink hexaglitter i en klar baselak. Jeg har pga. dens klare base valgt, at præsenterer den som en del af en reverse glittergradient ovenpå Fashion Editor. Jeg synes selv at lakkerne komplimentere hinanden ret godt 🙂 Hvad synes du? Applikation: Konsistensen i lakken er lidt tyk, men dette skyldes højst sandsynligt den høje glitterkoncentration. På trods af konsistensen er den nem at lægge, og glitteret fordeles jævnt hen over neglen.

English:  

Last but not least, Luxe Touch. FNUG’s words: “This party season why not add a touch of luxe with rose pinky glitter even your nails will look stunning and glittery”.

Luxe Touch is a pink glitter polish. It contains various shades of pink glitter in the form of bright pink micro glitter and darker larger pink hexaglitters in a clear base. I have due to it’s clear base chosen to present it as part of a reverse glitter gradient on top of Fashion Editor. I do think taht the shades compliment each other quite well 🙂 What do you think? Application: The formula is a little thick, but this is probably due to the high concentration of glitter in it. In spite of the consistency it’s easy to apply and the glitter spreads evenly across the nail.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s