O.P.I – Muir Muir on the wall

O.P.I - Diva og Geneva
O.P.I – Muir Muir on the wall

Det her er O.P.I Muir Muir on the wall fra den nye San Francisco kollektion. Det er en metallisk duochrome lignende mørk brunlig, bordeaux, burgundy farve med guldskær i visse belysninger. Den korrekte farve var supersvær at fange, men billederne her er dem, som jeg mener repræsentere den bedst i de forskellige vinkler og belysninger. Applikation: Lakkens formel er cremet og lækker, den dækker i to lag. O.P.I’s brede pensler er jeg jo en fan af (det ved i jo 😉 ), så den er der ikke så meget at sige om. Jeg var dog overrasket over, hvor let den chippede, det er lidt skuffende af en O.P.I lak. 

English:

This is O.P.I Muir Muir on the wall from the San Francisco collection. It’s a metallic duochrome like dark brown, bordeaux, burgundy color with gold shine in certain lights. The correct color was super hard to catch but the pictures here are the ones I think represent the polish the best. Pictures are in different lights and ankels. Application: The formula is creamy and easy to work with, it’s opaque in two layers. O.P.I’s wide brushes, I’m indeed a fan, so not much to say about that ;). However, I was surprised how easily it chipped, that’s a little disappointing for an O.P.I.

O.P.I - Muir Muir on the Wall
O.P.I – Muir Muir on the Wall
O.P.I - Muir Muir on the Wall
O.P.I – Muir Muir on the Wall
O.P.I - Muir Muir on the Wall
O.P.I – Muir Muir on the Wall
O.P.I - Muir Muir on the Wall
O.P.I – Muir Muir on the Wall

  

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s