Holiday nails – Ferienegle

Som du måske har bemærket, er det noget tid siden jeg har lagt nogen indlæg ind. Kæresten og jeg tog simpelthen en afbudsrejse til de varmere himmelstrøg i form af Gran Canaria. Vi havde en fantastisk tur med mountainbiking i bjergene, vandring i ørkensanddynerne, solbadning i Playa del Ingles, shopping i hovedstaden Las Palmas, delfinsafari udenfor Puerto Rico’s kyst samt ubådssejlads i vandet ud fra Puerto de Mogan. En helt igennem skøn tur 🙂 – Og selvfølgelig erhvervede jeg mig lidt nye og spændende lakker 😉 Nedenfor vil jeg vise de lakker jeg havde på under ferien i lidt lækre omgivelser. Jeg håber at I vil nyde dem 🙂

English:

As you may have noticed it’s a while since I have posted. The boyfriend and I simply took a cancellation travel to warmer climes in the form of Gran Canaria. We had a fantastic trip with mountainbiking in the mountains, hiking in the desert sand dunes, sunbathing in Playa del Ingles, shopping in the capital Las Palmas, dolphin safari outside Puerto Rico’s coast and submarine sailing into the water from Puerto de Mogan. A truly wonderful trip 🙂 – And of course I got myself some new and exciting polishes 😉 Below I will show the polishes I was wearing during the holiday in some gorgeous surroundings. I hope you will enjoy them 🙂

Essie - Brooch the subject
Essie – Brooch the subject
Essie - Brooch the subject
Essie – Brooch the subject

Den første lak jeg havde på, var en jeg havde med hjemmefra, nemlig Essie Brooch the subjekt. Billederne er taget på vores delfinsafari 🙂 Lakken er en lækker beige creme nude. Applikation: Den er dækkende med kun to lag og nem at påføre på trods af en lidt tynd formel.

Lakken er fra Essie’s professionelle line. Jeg har undersøgt Essie’s liner lidt, og som det ser ud lige nu, har de en professionel linie og en forbruger linie. Forskellen skal efter sigende være, at den professionelle linies formel er mere tynd, men chipper mindre og skulle være mere dækkende. Endvidere har den professionelle linie en tynd pensel. På selve flasken kan du kende den professionelle linie ved, at navnet på lakken er påført i bunden, modsat forbruger linen vis navn er placeret på låget. Forbrugerlakken har en tykkere formel og en bred pensel som gør lakken nemmere at påføre. Til gengæld skulle den være mindre holdbar. Jeg har begge typer lakker fra Essie, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kan mærke nogen forskel hvad holdbarhed angår. Og jeg foretrækker klart den brede pensel.

English:

The first polish I was wearing was one I had brought from home, Essie Brooch the subject. The pictures were taken on our dolphin safari 🙂 The polish is a delicious beige cream nude shade. Application: It’s opaque in only two layers and it’s easy to apply in spite of a rather thin formula.

The paint is from Essie’s professional line. I have searched a little in to Essie’s lines, and as it looks right now, they have a professional line and a consumer line. The difference is said to be that the professional Line’s formula is more thin, but chip less and should be more opaque. Furthermore, the professional line has a thin brush. You know the professional line from the consumer line by that the name of the polish is applied on to the bottom, opposite from the consumer line that has its name placed on the lid. The consumer line has a thicker formula and a wide brush which makes it easier to apply. On the other hand it should be less durable. I have both types of polishes from Essie and I must honestly admit that I don’t notice any difference as durability is concerned. And I clearly prefer the wide brush.

By the face - nr. 32
By the face – no. 32
By the face - nr. 32
By the face – no. 32
By the face - Nr. 32 and "goofy boyfriend"
By the face – no. 32
and “goofy boyfriend”

Den anden lak jeg havde på, var en lak jeg købte dernede. Den har desværre ikke noget navn, hvilket er super ærgerligt, for jeg elsker navnene på lakkerne 😦 Den har nummeret 32 og mærket er By the face. Lakken er en metallisk lak i en tyrkisgrøn farve med små gennemsigtige guldstykker i. Billederne er taget på Playa del Ingles strandpromenaden. Applikation: Jeg var overrasket over hvor nemt denne lak var at påføre. Formlen er lidt tynd, men lakken er dækkende med kun to lag. Penslen er dejlig bred, men hårene i den kan have forskellige længder, hvilket er super irriterende. Problemet kan dog nemt løses med en saks. Lakken trækker streger, men jeg har endnu ikke mødt en metallisk lak som ikke har denne ulempe. Lakken har en stærk kemisk lugt, hvilket jeg hader. Men kan man komme sig over lugten er det en udemærket lak til billige penge. Jeg var faktisk overrasket over at lakken overhovedet ikke chippede.

English:

The second polish I was wearing, I bought there. It unfortunately doesn’t have a name, which is super annoying, because I love the names on polishes 😦 It has the number 32. It’s a metallic polish in a turquoise green shade with small transparent gold pieces in. The pictures are taken at Playa del Ingles beach promenade. Application: It was surprisingly easy to apply. The formula is a little thin, but the polish is opaque in only two layers. The brush is lovely wide, but the hairs in it can have different lengths, which is super annoying. The problem can though easily be solved with s scissor. The polish does draw lines but I have yet to meet a metallic polish which doesn’t have this disadvantage. It has a strong chemical smell, which I hate. But if you can get over the smell, it’s an quite good polish for cheap money. Surprisingly it didn’t chip at all. 

LOLA - Electra
LOLA – Electra
LOLA - Electra
LOLA – Electra
LOLA - Electra
LOLA – Electra

Den sidste lak jeg havde på, var LOLA Electra. Jeg købte den derende. Det er en mørk koboltblå shimmerlak, som jeg faldt pladask for. Billederne er taget i og over poolen på vores hotel. Applikation: Lakken har en en lækker cremet men ikke for tyk konsistens og en bred pensel, som gør den nem at påføre. Den er dækkende i to lag. Desværre chippede den ret hurtigt, hvilket er super ærgerligt, når nu den er så flot!

English:

The last polish I was wearing was LOLA Electra. I bought there. It’s a dark cobalt blue shimmer polish that I fell in love with. The pictures are taken in and above the pool at our hotel. Application: The polish has a delicious creamy but not too thick formula and a wide brush that makes it easy to apply. It’s opaque in two layers. Unfortunately it chipped pretty quickly, which is super annoying for such a gorgouesly beautiful shade!

Gran Canaria nailhaul
Gran Canaria nailhaul

Til sidst et lille billede af mit samlede neglelak indkøb på Gran Canaria 🙂 Fra højre til venstre: Essence nail art Glow in the dark top coat, Essence Caring nail oil, Essence Gel-look top coat *2, Essence Party Princess, Essence Gorgeous bling bling, Essence Here’s my number, LOLA Electra, By the face nr. 32 og By the face nr. 31.

Er der nogen af jer som har erfaringer med disse mærker? Specielt glow in the dark top coat’en? 🙂 Hvad synes i om dem?

English:  

At last nut not least a small picture of my total nailhaul from Gran Canaria 🙂 From right to left: Essence Nail Art Glow in the dark top coat, Essence Caring nail oil, Essence Gel-look top coat * 2, Essence Party Princess, Essence Gorgeous bling bling, Essence Here’s my number, LOLA Electra, By the face no. 32 and By the face no. 31.

Are there any of you guys who have any experience with these brands? Especially the Glow in the dark top coat? 🙂 What do you think about them?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s