O.P.I – Diva of Geneva

on
O.P.I Diva of Geneva
O.P.I Diva of Geneva

Denne ældre dame fra O.P.I’s Swiss kollektion er den lækreste varme efterårs lak! Navnet på den er Diva of Geneva. De tre første billeder er taget med neon effekt (hvis du undre dig over min fingerfarve 😉 ), da dette lys viser farven bedst. Det er en varm bordeaux rød/varm mørk blommelilla med guldshimmer i (farven variere meget alt efter lyset). Jeg kan slet ikke  forstå, at jeg ikke er stødt på den noget før ! Den er simpelthen så smuk !

Applikation: Jeg er en stor fan af O.P.I’s brede pensler, og denne er ingen undtagelse. Lakken er let luftig i formlen og den hænger ikke i penslen. Den er dækkende med kun to lag. Den trækker lette streger, men disse forsvinder med et lag top coat. Alt i alt en lak der er supernem at lægge 🙂

English:

This older lady from O.P.I’s Swiss collection is a delicious warm autumn polish! The name is the Diva of Geneva. The first three pictures are taken with neon effect (if you wonder about my finger color 😉 ) as this light shows the color the best. It’s a warm burgundy red / warm dark plum purple with gold shimmer in (color vary greatly depending on the lightning). I can’t believe that I haven’t encountered it sooner! It’s simply beautiful!

Application: I’m a big fan of O.P.I’s wide brushes, and this is no exception. The polish is a bit breezy in the formula. It doesn’t hang in the brush. It’s opaque in only two coats. It does draw light lines, but these will disappear with a layer of top coat. All in all, a polish that’s super easy to apply 🙂

 

O.P.I - Diva of Geneva
O.P.I – Diva of Geneva
O.P.I - Diva of Geneva
O.P.I – Diva of Geneva
O.P.I - Diva of Geneva
O.P.I – Diva of Geneva
Reklamer

3 Comments Tilføj dine

 1. Alexandra siger:

  Really a beautiful polish!

  1. nailnewbee siger:

   Thank you 🙂
   It really is isn’t it ? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s