Ciaté Caviar manicure – Rainbow

on
Ciate caviar manicure
Ciaté Caviar manicure

Langt om længe fik jeg taget mig sammen til at afprøve Ciaté’s caviar manicure (De var på tilbud i Magasin til 49,00kr., og er det stadig) 😉 Jeg købte sættet med navnet Rainbow. Sættet består af en full size lak kaldet Strawberry Milkshake, en lille metaltragt og en flaske med microperler (caviarperlerne).

English:

At long last, I pulled myself together to try Ciaté’s caviar manicure (They were on sale) 😉 I bought the kit called Rainbow. The kit consists of a full size polished named Strawberry Milkshake, a small metal funnel and a bottle of micro beads (caviar beads).

Ciate Caviar manicure - Rainbow
Ciaté Caviar manicure – Rainbow

Strawberry Milkshake er den mest perfekte baby pink jeg nogensinde er stødt på! (Og jeg er stødt på en del i min søgen!). Bedøm selv 🙂 Lakken er en fyldig cremelak, og den er røget lige ind på favorithylden 😉

Applikation: Formlen er lidt tyk i det, men lakken jævner flot ud over neglen. Her har jeg tre lag på, to lag ville nok have været nok til at dække, men lidt perfektionist er man vel 😉 Ciate har en bred pensel som er supernem at arbejde med. Alt i alt var lakken nem at lægge.

English:

Strawberry Milkshake is the most perfect baby pink I have ever come across! (And I have come across a lot!). Judge for yourself 🙂 The polish is a rich creame polish and is definitely one of my new favorites 😉

Application: The formula is a bit thick, but the polish evens greatly across the nail. Here I’m wearing three coats, but two coats would probably have been enough to cover, but a bit perfectionist is one well 😉 Ciate have a broad brush that’s super easy to work with and all in all, the polish easy to apply.

Ciate - Strawberry Milkshake
Ciaté – Strawberry Milkshake
Ciate - Strawberry Milkshake
Ciaté – Strawberry Milkshake

Caviarperlerne lægges på neglen ved at dyppe neglen med den våde lak ned i en lille skål med perlerne. Perlerne sætter sig nemt i lakken. Ifølge Ciate’s vejledning skal perlerne tykkes let fast med fingeren. Resultatet var super smukt !

English:

The caviar beads are applicated on the nail by dipping the nail with the wet polish into a small bowl of beads. The beads sits easily in the polish. According to Ciate’s guide to the beads has to be pressed gently into the polish with a finger. The result was super beautiful!

 

Ciate Caviar manicure - Rainbow
Ciaté Caviar manicure – Rainbow
Ciate Caviar manicure - Rainbow
Ciaté Caviar manicure – Rainbow

Jeg forsejlede ikke resultatet med en top coat, da top coat’en desværre fjerner farven fra perlerne, og efterlader dem metalfarvet. Dette resulterede desværre også i, at perlerne ret hurtigt begyndte at falde af. Efter en dag så manicuren ud som på billedet nedenfor. Stort set alle perlerne var faldet af. Er der nogen af jer der har bedre erfaringer, eller tips til at få perlerne til at sidde bedre fast?

English:

I didn’t seal the result with a top coat, since the top coat unfortunately removes the color from the beads, leaving them colored like metal. This resulted in that the beads rather quickly began to fall off. After a day the manicure looked like the picture below. Virtually all the beads had fallen off. Are there any of you guys who have better experiences, or tips to get the beads to sit more securely?

Ciate Carviar manicure After a day Efter en dag
Ciaté Carviar manicure
After a day
Efter en dag

Efter jeg havde ærgret mig lidt over, at perlerne var faldet af, lagde jeg mærke til at perlerne havde efterladt farve i top coat ovenpå lakken men under perlerne. Måske dette kunne være en ny teknik? Hvad synes i om effekten? 🙂

English:

After being annoyed a little that the beads had fallen off, I noticed that the beads had left the color in the top coat on top of the polish but underneath the beads. Perhaps this could be a new technique? What do you think about the effect? 🙂

 

New effect? En ny effekt?
New effect?
En ny effekt?
Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Sannia (@nailtale) siger:

  That is soo awesome!!! I also love the unexpected effect after they fell off! Personally, I whenever I use beads or bows on my nails I use a cheap nail glue like Kiss brand or something because it keeps them on for days but with a little bit of tugging and acetone they come off. But I don’t know if that’s good for your nails lol I kind of just do it anyway.

  1. nailnewbee siger:

   It’s really funny the unexpected effect isn’t it? 🙂

   Thanks for the advice hun ! Nail glue sounds like a great idea. I suppose if you don’t do it too often, it won’t do any harm to the nails 😉

   Maybe it will be my manicure for new year 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s