News from Essie – Nyheder fra Essie

on

Essie er kommet frem med en hel del nyheder her sidst på året. Flere af dem ser aldeles interessante ud ! 🙂 Hvorvidt kollektionerne kommer til Danmark vides ikke, men så er det jo godt at vi har eBay ! 😉

English:

A lot of great Essie news in the end of this year. Several of them look quite interesting! 🙂 Whether the collections are coming to Denmark is not known, but then we’ll always have eBay! 😉

Winter 2013 – Shearling Darling:

Essie Winter 2013 - Shearling Darling
Essie Winter 2013 – Shearling Darling
Essie Winter 2013 - Shearling Darling
Essie Winter 2013 – Shearling Darling

Essies nye winter kollektion består af  bløde farver. Personligt synes jeg desværre ikke, at der er meget nyt over dem. På baggrund af førstehåndsindtrykket og disse billeder, ligner Toggle To the Top til forveksling Leading Lady og Mind Your Mittens, Go Overboard. Men lad os nu se når de første swatches begynder at dukke op 🙂

English:

Essies new winter collection consists of soft colors. Personally, I unfortunately don’t think that there are much very new to them. Based on first impression and these images Toggle To the Top is very similar to the known  Leading Lady and Mind Your Mittens looks like Go Overboard. But let’s see when the first swatches are coming up 🙂

 

Essie Luxeffects 2013:

Essie luxeffects 2013 Jazzy Jubiliant
Essie luxeffects 2013
Jazzy Jubiliant

Luxeffects er en af Essies mere populære kollektioner. Denne “nye udgave” er egentlig ikke ny, men har fået to tilføjelser i from af Jazzy Jubiliant og Sparkle On Top. Den über populære Shine Of The Times er desværre ikke en del af denne udgaves luxeffects, så den må vi ærgerligt nok stadigt kigge længe efter.

English:

Luxeffects is one of Essies more popular collections. This “new version” is not really new but has received two additions in the form of Jazzy Jubiliant and Sparkle On Top. The über popular Shine Of The Times is unfortunately not a part of this years luxeffects, what a shame. 

 

Essie luxeffects 2013
Essie luxeffects 2013
Essie luxeffects 2013 - The news Jazzy Jubiliant and Sparkle on Top
Essie luxeffects 2013 – The news
Jazzy Jubiliant and Sparkle On Top

De to nyheder i luxeffects familien, som er afbilledet lige ovenfor, er super interessante synes jeg. Jeg glæder mig til at se swatches ! 🙂

English:

The two new luxeffect family members are pictured just above. They seem super interesting I think. I’m looking forward to seeing swatches! 🙂

 

Essie Holiday 2013 – Encrusted Treasures

Essie Holiday 2013 Encrusted Treasures
Essie Holiday 2013
Encrusted Treasures

Disse skulle efter sigende være Essies første bud på textured lakker (hvilket da egentlig også var på tide?!). Nummer to fra  venstre, Peak On Chic, skulle dog være med feather effekt, dvs. en lak der er fyldt med små konfetti stibestykker i. Jeg er super spændt på om disse kan leve op til O.P.I’s fantastisk vellykkede Liquid sands lakker!

English:

These are said to be Essies first attempt of textured polishes (which was on time?!). Number two from the left, Peak On Chic, should however be with feather effect, ie. a polish that is filled with small confetti stripe line pieces. I’m super excited about these. Wonder if they can live up to O.P.I’s successfully Liquid sands polishes!

Essie Holiday 2013 Encrusted Treasures
Essie Holiday 2013
Encrusted Treasures
Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Susanne Petersen siger:

  Fedt! Der er nok et par stykker jeg måske kunne tænke mig Se nærmere på , men allermest glæder jeg mig til at Se de med textur! Kunne være Lækkert om man kunne få Eller eventuel købe, små prøver. Men fin fremvisning! Jeg Ser det ofte, ordet “swatch”, men hvad betyder det? Er det en slags prøve? Hilsen Susanne Petersen Viborg 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Essie laver normalt mini sets i deres årstidskollektioner. Dem kan man ofte købe i en kasse med 4 farver i hver 5ml. 🙂

   Et swatch er en “farveprøve” af lakken dvs. et billede taget af lakken påført neglene i korrekt farve som normalt fanges bedst i dagslys 🙂 (Jeg håber det gav mening)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s