Leopard nails tutorial

on
Leopard manicure
Leopard manicure

En af mine dejlige læsere har anmodet om en dotting tools manicure tutorial. Og hvad er så bedre end leopardnegle? 🙂 De er super nemme at lave, super stilrige, og så er der jo det kæmpe plus at leopardprint aldrig rigtig går af mode 😉 Ejer du ikke dotting tools (kan købes for mellem 10,00 og 20,00 kr. på eBay) skal du ikke fortvivle! Du kan bruge mange andre materialer, fx enden på en kuglepen, spidsen på en tandstik eller hovedet på en knappenål. 

Lakkerne jeg har anvendt er Ulta3 xoxo ovenpå O.P.I My Vampire is Buff. Leopardpletterne er lavet med essie Dj Play that Song (den lilla) og China Glaze Liquid Leather (den sorte). Du kan selvfølgelig anvende hvilken som helst lakker du synes passer sammen 🙂   

English:

One of my lovely readers have requested a dotting tool manicure tutorial. And what is better than leopard nails? 🙂 They are super easy to do, super stylish, and then there’s the huge plus that leopard print never really goes out of fashion 😉 If you don’t own any dotting tools (can be bought at eBay), do not despair! You can use many other materials, such as the end of a pen, the tip of a toothpick or the head of a pin.

The polishes I’ve used are Ulta3 xoxo upon O.P.I My Vampire is Buff. The Leopard spots are made ​​with essie Dj Play that Song (the purple one) and China Glaze Liquid Leather (the black one). You can of course choose any coloers you think goes together 🙂

Dotting tools
Dotting tools

Nå til min leopard negle tutorial – Well for the leopard nails tutorial:

Leopard nails
Leopard nails
 1. Læg din grundlak og lad den tørre. Vælg herefter den farve dine leopardpletter skal have indeni. Tag dit største dotting tool, dyp den i lakken og lav prikker der hvor du ønsker pletterne skal placeres på neglen. (Det kan være en god ide at lave den første prik på et stykke papir for at få lidt af lakken af pennen).     
 2. Når dine pletter er lettere tørre tager du din sorte lak, og dypper et noget mindre dotting tool i. Lav nu små “C”er rundt om hver eneste prik på din negl. (Du kan sagtens lave “C”et lidt oveni i din første prik). 
 3. Modsat den side du har lavet “c”et på, sætter du en tilfældig prik eller to. Herefter har du din første plet leopardplet. Tilfældighed er en god ting i denne manicure. Der er ingen leopardpletter der er ens 🙂
 4. Lav nu små sorte prikker med dit mindste dotting tool tilfældigt rundt omkring dine “egentlige” leopard pletter (IKKE oveni). Disse pletter giver det sidste indtryk af tilfældighed.
 5. Gentag hvis ønsket på flere negle.
 6. Husk at forsejle dit design med en god hurtigttørrende top coat 🙂 Vent til dit design er småtørt. så risikere du ikke at trække i designet med din top coat. Det ville være super ærgerligt.  

English:

 1. Apply your base color and let it dry. Then select the color your leopard spots shall have inside. Take the largest dotting tool you have, dip it in the polish and make dots where you want the spots to be placed on your nail. (It might be a good idea to make the first dot on a piece of paper to get a bit of polish off the pen).
 2. When your dots has dried a bit, dip a smaller dotting tool in your black polish. Now make small “C”s around every dot on your nail (you may put it on top of your first spot).
 3. Contrary to the side you made the “c” on , put a random dot or two. Then you have your first spot. Randomness is a good thing in this manicure. There is no leopard spots which are the same 🙂
 4. Now create tiny black dots with your smallest dotting tool around your “real” leopard spots (not upon it but beside it!). These spots gives the last impression of randomness.
 5. Repeat if desired on several nails.
 6. Remember to seal your design with a good fast drying top coat 🙂 Wait until your design has dried a little. Then you’ll aviod the risk of pulling in the design with your top coat . That would be super annoying.

Leopard manicure
Leopard manicure
Leopard nails
Leopard nails
Ulta3 - xoxo on top of O.P.I - My Vampire is Buff
Ulta3 – xoxo
on top of
O.P.I – My Vampire is Buff

 

 

Reklamer

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s