Rica polish – Lafayette

Rica - Lafayette
Rica – Lafayette

Denne skønne skønne lak er Lafayette fra det amerikanske indie neglelakmærke Rica. Det er en mørkeblå jellylak stoppet med glitterstykker. Den indeholder microglitter i lilla/lyserød, hexaglitter i grøn og små lyseblå måner. Den minder mig om en magisk sø i natten. Den er så fyldig, at det næsten ligener, at man kan svømme i den 🙂 – Jeg er fan 😉 Jeg har ingen underlak på her, blot tre lag af Lafayette i sig slev.

Applikation: Da det er en jellylak er den ikke 100% dækkende, og det er heller ikke meningen. Lakken er springfyldt med glitter, som fordeles jævnt over neglen ved påføring. Jeg behøvede ikke at fiske efter glitterstykkerne, ikke engang efter de store måner. Det er en god ide altid at vende glitterlakker på hovedet et stykke tid inden brug, så glitteret kan fordele sig i flasken, hvilket jeg også havde gjort inden påføring af Lafayette. Formlen er lidt tyk pga. det massive glitterindhold, men det var ikke noget der skabte et problem under påføring, som var super nem. Inden jeg fik en top coat på, lignede det lidt at lakkens finish kom til at se klumpet ud, men top coaten jævnede lakken så flot ud, at min frygt blev gjort til skamme 🙂

I bund og grund en rigtig flot og god glitterlak 🙂

Lafayette er desværre lige udgået, og kan derfor ikke købes hos Rica mere. Øvrige Rica lakker kan købes her.

English: 

This beautifully gorgeously polish is Lafayette from the American indie nail polish brand Rica. It’s a dark blue jelly polish stopped with glitter pieces. It contains micro glitter in light purple/pink, hexaglitter in green and small light blue moons. It reminds me of a magical lake in the night. It’s so rich and deep that it almost looks like you can swim in it 😉 – I’m a fan 😉 I have no base coat on in this mani, only three layers of Lafayette.

Application: Since it’s a jelly polish it’s not 100% opaque, and it’s not supposed to either. The polish is loaded with glitter, but it’s distributed evenly over the nail during application. I didn’t have to fish for glitter pieces at all, not even the major moons. It’s always a good idea to turn glitter polishes upside down for a while before application. Then the glitter will spread into the bottle, which I did before application of Lafayette too. The formula is a bit thick due to the massive glitter content, but it wasn’t anything that created a problem during application, which was super easy. Before I got a top coat on, it looked a little like the polish finish would be quite rough, but the top coat leveled the polish so greatly that my fears were put to shame 🙂

Basically this is a really gorgeous and good glitter polish 🙂

Lafayette is unforunately just discuntinued and can’t be purchased at Rica anymore. Other Rica polishes can be purchased here.

Rica - Lafayette
Rica – Lafayette
Rica - Lafayette
Rica – Lafayette
Rica - Lafayette
Rica – Lafayette
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s