Black Luna Lacquer – Naked Beach

Black Luna Lacquer - Naked Beach With a gold stud
Black Luna Lacquer – Naked Beach
With a gold stud

Idag har jeg endnu en Black Luna Lacquer på. Den hedder Naked Beach og er en lækker sart, let rosa, shimmer nude. Der er ikke meget shimmer i, men det passer godt til det sarte look lakken har (Sidste billede viser shimmeren bedst). Shimmeren viser sig i mørkere rosa og i sølv. Farven er meget speciel, men jeg synes faktisk rigtig godt om den, og jeg har ingen i min samling som ligner den. Jeg toppede manicuren med en lille guld metalstud. Jeg synes den komplimentere lakkens farve rigtig godt, og gør den lidt mere raffineret. Utroligt at der ikke skal mere til ikke? 🙂

At påsætte en metalstud:

Jeg bruger ikke neglelim til at sætte studs på mine negle, da det gør dem næsten umulige at få af igen. Istedet bruger jeg min almindelige top coat både over og under metalstud’en. Pas på at der ikke kommer bobler i top coat’en rundt om stud’en, da det ikke bliver pænt når top coat’en tørrer. 🙂 – Held og lykke 🙂

Applikation: Lakken er lidt tyk i konsistensen, men den jævner flot ud over neglen efter påføring. Penselen er igen lidt stiv i det i det og lidt svær at arbejde med. Lakken er dækkende med kun to lag.

Du kan købe Black Luna Lacquer her 🙂

English:

Today, I’m wearing another Black Luna Lacquer. It’s called Naked Beach and is a delicious delicate, light rose pink, nude shimmer. There isn’t much shimmer in it, but it fits well with its delicate look of the polish (Last picture showes the shimmering the best). The shimming shows in a darker rose shade and in silver. The color is very special, but I actually really like it and I don’t have in anything similar in my collection. I topped the manicure with a small gold metal stud. I think it does compliment the polish very well, and makes it a little more refined. Unbelievable that there doesn’t have to be done anymore to look refined right? 🙂

To attach a metal stud:

I don’t use nail glue to fasten the studs on to my nails, as it makes them almost impossible to get off again. Instead, I use my regular top coat both above and below the metal stud. Be careful not to get bubbles in the top coat around the studs as it doesn’t turn out well when the top coat dries. 🙂 – Good luck ! 🙂

Application: The polish formula is a bit thick in consistency, but it evens quite well out across the nail after application. The brush is again slightly stiff and therefore slightly hard to work with. The polish is opaque in only two layers.

You can buy Black Luna lacquer here 🙂

Black Luna Lacquer - Naked Beach
Black Luna Lacquer – Naked Beach
Black Luna Lacquer - Naked Beach
Black Luna Lacquer – Naked Beach
Black Luna Lacquer - Naked Beach Shimmering
Black Luna Lacquer – Naked Beach
Shimmering
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s