Ulta3 Infamous and a Halloween mani

Halloween ghost mani
Halloween ghost mani

Den anden dag (inden min negl knækkede i fitness, Grrrr..) var planen at lave en halloweenmanicure. Det er nu blevet til en lille spøgelses manicure ovenpå Ulta3 Infamous. Er den ikke lidt sød? 🙂

Ulta3 er et budget australsk neglelakmærke. Jeg har fået den tilsendt i en nailmail fra en anden rigtig sød blogger 🙂 (Jeg ved godt, at jeg lovede at lave et indlæg om nailmailing, det kommer – I promise 🙂 ). Ulta3 Infamous er dækkende med kun to lag. Den var super nem at påføre, og penslen var nem at arbejde med. Det er en lækker dyb havngrøn shimmerlak. Der er underligt nok ikke meget glos og shine over den, og chipper utrolig nemt, også selvom der er en god top coat på den. Derudover har den en grum grum kemisk lugt. Men det er altså en super flot shimmerlak. I bund og grund en rigtig fin lak hvis man kan leve med ulemperne. Hvis man skifter lak så ofte som jeg gør, er chipping ikke den store ulempe 😉 – Lakkens shimmer er ihvertfald super flot!

Spøgelset er lavet med almindelig akrylmaling 🙂

Jeg håber at i kan lide den !

English:

The other day (before my nail broke at the gym), the plan was to make a Halloween manicure. This is what became of it, a small ghost manicure on top of Ulta3 Infamous. Isn’t it sweet ? 🙂

Ulta3 is a budget Australian nail polish brand. I got it sent to me in a nailmail from another really sweet blogger 🙂 (I know that I promised to make a post about nailmailing, it will come – I promise :)). Ultra3 Infamous is opaque in only two layers. It was super easy to apply, and the brush was easy to work with. It’s a delicious deep ocean green shimmer polish. It is, oddly enough, not very glossy or shiny. And it does chip incredibly easy, even if there is a good top coat on it. It has a grim grim chemical smell. But basically it’s a really nice polish if you can live with the drawbacks. If you change polish as often as I do, chipping isn’t a great disadvantage 😉 – The shimmer is certainly super nice !

The ghost is made with ordinary acrylic paint 🙂

I hope you like it!

Ghost painted with acrylic paint  Spøgelse malet med akrylmaling
Ghost painted with acrylic paint
Spøgelse malet med akrylmaling
Halloween ghost mani
Halloween ghost mani
Ultra3 - Infamous
Ulta3 – Infamous
Ultra3 - Infamous
Ulta3 – Infamous
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s