Purple gradient – Lilla gradient

Purple gradient
Purple gradient

Idag har jeg en lilla gradient på neglene. Den er lavet af China Glaze Grape Pop som base og Zoya Aurora som shimmer gradient. Denne mørkelilla manicure er perfekt til efteråret synes jeg 🙂 Den var supersvær at fotografere, så jeg håber at i nyder billederne 😉

Gør det selv:

Det er super nemt at lave en gradient som denne. Du vælger blot en basefarve som du påfører hele neglen (min er som sagt Grape Pop). Når basefarven er tørret lidt, tager du en mindre pensel (jeg har blot brugt en fra Søsterne Grene) og dypper i den lak du ønsker skal være gradienten (jeg valgte som nævnt Aurora). Du kan selvfølgelig vælge hvilken som helst farve 😉 Du kan nu male gradienten på som du ønsker (den tynde pensel gør det nemt at fade gradientlakken ud og give gradienteffekten) 🙂

Husk at forsejle dit design med en god hurtigtørrende top coat. Jeg bruger normalt Posche Super Fast dry, men jeg har lige modtaget en spændende ny top coat fra Rica polish kaldet Glossy Glam. Glossy Glam har fået super gode anmeldelser fra andre neglebloggere, så jeg glæder mig til at prøve den! Jeg vil i øvrigt snart lave en blogpost med anmeldelse af den holdt op imod min yndlings Posche samt tips om påføring 😉 – Stay tuned girls 😉

English:

Today I’m wearing a purple gradient on my nails. It’s made of China Glaze Grape Pop as a base and Zoya Aurora as gradient shimmer . This dark purple manicure is perfect for autumn I think 🙂 It was super hard to photograph , so I hope you enjoy the pictures 😉

DIY: 

It’s super easy to make a gradient like this. Just select a base color to apply on the entire nail (mine is as I said Grape Pop). Once the base polish dries a little, you take a small brush (I use one from a regular craft store) and dip in the shade you want to be the gradient (I chose as mentioned Aurora). You can of couse choose any shade you want 🙂 You can now paint the gradient as you want it to be (the thin brush makes it easy to fade the gradient out and give the gradient effect) 🙂

Remember to seal your design with a good fast drying top coat . I usually use Posche Superfast dry, but I’ve just received an exciting new top coat from Rica polish called Glossy Glam. Glossy Glam has super good reviews from other nail polish bloggers, so I’m excited to try it! I will soon make a blog post with review of it held up against my favorite Posche and tips on applying top coats 😉 – Stay tuned girls 😉

Purple gradient
Purple gradient
Purple gradient
Purple gradient
Purple gradient
Purple gradient
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s