New O.P.I Holiday 2013 limited collection – Mariah Carey Holiday by O.P.I

Mariah Carey Holiday by O.P.I
Mariah Carey Holiday by O.P.I

Julenyheder fra O.P.I ! Hermed præsenteres Mariah Carey Holiday by O.P.I (Hvis i ikke allerede har set den 😉 ). Jeg er helt vild med denne kollektion, og jeg håber super meget, at den kommer til Danmark ! Kiss Me At Midnight ser voldsomt lækker ud, og All I Want for Christmas, er det bare den perfekte shimmer røde eller hvad? (savle savle). I Snow You Love Me og My Favorite Ornament ser virkelig også flotte ud ! Jeg glæder mig til at se de amerikanske swacthes, og så må jeg jo igang på eBay, hvis kollektionen ikke kommer til Danmark.

Som om ovenstående lakker ikke var nok, kommer O.P.I også med en ny bladhvidgulds og bladsølvs top coat !! WOW !! I NEED !! Hvis i husker Sky Fall kollektionens Man with the Golden Gun (bladgulds top coat) og kunne lide den, vil i elske denne ! Jeg kan ikke vente ! 😀 Som i nok har fanget, er jeg über excited over denne kollektion 😛

English:

Christmas News from O.P.I ! Herewith I present Mariah Carey Holiday by O.P.I (if you haven’t already seen it 😉 ). I absolutely love this collection, and I really do hope that it will reach Denmark! Kiss Me At Midnight looks tremendously gorgeous, and All I Want for Christmas, isn’t just the perfect shimmer red or what? (drool drool). I Snow You Love Me and My Favorite Ornament looks really great too! Can’t wait to see the U.S. swacthes and thank good for eBay if the collection doesn’t reach Denmark.

As if the above polishes weren’t enough O.P.I is coming up with a new white gold flake and silver flake top coat! WOW! I NEED! If you remember the Sky Fall collection’s Man with the golden gun (gold flake top coat) and liked it, you’ll love this one! I can’t wait! 😀 As you have probably caught, I’m uber excited about this collection 😛

O.P.I Mariah Pure White gold and silver top coat
O.P.I Mariah Pure
White gold and silver top coat
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s