Black Luna Lacquer – Cat Eyes and a seahorse mani

Seahorse manicure Base: Black Luna Lacquer - Cat Eyes
Seahorse manicure
Base: Black Luna Lacquer – Cat Eyes

Idag havde jeg en stor trang (men ingen tid) til at lave noget rigtigt nailart ! Det blev til denne lille søheste manicure 🙂  – Egentlig ret sød hvis jeg skal sige det selv hahahah 😉 Base lakken er Black Luna Lacquer Cat Eyes. Søhesten og de hvide bobler er lavet med akrylmaling købt i Søsterne Grene. Hvorfor der lige skulle være en søhest på denne drøm af en mintgrøn ved jeg egentlig ikke, men resultatet er nu meget godt synes du ikke? 😉

Black Luna Lacquer er et amerikansk indie neglelakmærke. Cat Eyes er en lækker creme neon mintgrøn. Dens korrekte farve var supersvær at fange på kamera (men det er neons jo altid), specielt fordi den virkelig skifter farve alt efter, hvilken type lys der rammer den. Billederne nedenfor viser den farve jeg synes er den mest korrekte (dagslys) 🙂 Lakkens formel er lidt tyk, men den jævner dog flot ud over neglen, når den tørrer. Penseltypen er ikke min favorit, og jeg synes faktisk, at den er svær af påføre lakken med. Alt i alt synes jeg at lakken er lidt svær at lægge. Til gengæld dækker lakken fuldstændig i kun to lag (hvilket er ret godt af en så lys cremelak, uden nogen hvid base under). Endvidere er farven helt utrolig smuk, og jeg har aldrig set en farve der bare nærmer sig denne skønhed ! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bærer den ! 🙂  Du kan købe Black Luna Lacquer her.

English:

Today I had a huge desire (but no time) to do some real nailart ! So I did this tiny seahorse manicure 🙂 – It’s actually pretty cute if I must say so myself hahahah 😉 The base polish is Black Luna lacquer Cat Eyes . The seahorse and the white bubbles are made with acrylic paint. Why there just had to be a seahorse on this dream of a mint green, I really don’t know, but the result is now very cute don’t you think ? 😉

Black Luna Lacquer is an American indie nail polish brand. Cat Eyes is a delicious cream neon mint green . It’s correct color was super hard to capture on camera (but neons always are), especially because it is really changing color depending on the type of light that hits it. The pictures below show the color I think is the most correct (daylight) 🙂 The formula is a little thick, however it does distribute greatly across the nail when it dries. The brush type isn’t my favorite and I actually do think that it’s a bit difficult to apply the polish with (which is a shame for such a great shade!). All in all, I think the polish is a little difficult to apply. On the other hand it’s completely opaque in only two layers (which is pretty good for a light cream shade without any white base below) . Furthermore, the color is unbelievably beautiful and I have never seen a shade even close to this beauty ! It’s certainly not the last time I’m wearing it! 🙂 You can buy Black Luna lacquer here.

Black Luna Lacquer - Cat Eyes
Black Luna Lacquer – Cat Eyes
Black Luna Lacquer - Cat Eyes
Black Luna Lacquer – Cat Eyes
Seahorse manicure
Seahorse manicure
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s