Rica – Shifter

on
Rica - Shifter
Rica – Shifter

Det her er Rica Shifter. Rica er et amerikansk indie neglelakmærke. Shifter er fra Ricas True Blood kollektion. Du kan købe lakken her. Shifter er en temperaturneglelak, som er sort når den er kold, og grå/sølv når den er varm. Hertil er Shifter springfyldt med super lækkert holo shimmer (se det øverste samt nederste to billeder).

Lakken er nem at påføre. Ved påføring af først lag, lignede det at lakken ville komme til at klatte, men den jævner fint ud. Dog kræver lakken mindst tre lag for at dække, hvilket er det eneste minus jeg umiddelbart kan finde ved denne lille lækre sag 😉

Jeg håber at i kan lide den ! 🙂 – Billederne nedenfor illustrer transformationen fra kold til varm.

 

English:

This is Rica shifter. Rica is an American indie nail polish brand. Shifter is from Rica’s True Blood collection. You can buy the polish here. Shifter is a thermal nail polish, which is black when it’s cold and gray / silver when it’s hot. Shifter is stuffed with super delicious holo shimmer (see the top and bottom two images).

The polish is easy to apply. By applying the first coat, it looked like the polish wouldbe blobbing, but it smooths fine. However it does require at least three coats to be opaque, which is the only drawback I can find at this very attractive little polish 😉

I hope you like it! 🙂 – The pictures below illustrate the transformation from cold to warm.

Rica - Shifter Cold
Rica – Shifter
Cold
Rica - Shifter Between cold and warm.
Rica – Shifter
Between cold and warm.
Rica - Shifter Warm
Rica – Shifter
Warm

 

Rica - Shifter The shimmer effect
Rica – Shifter
The shimmer effect
Rica - Shifter
Rica – Shifter

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s