Alanna Renee – Tranquil

Alanna Renee -  Tranquil
Alanna Renee – Tranquil

Idag har Jeg Alanna Renee Tranquil på. Alanna Renee er et australsk indie neglelakmærke. Det er den første Alanna Renee jeg har prøvet. Oplevelsen var lidt blandet. Selve lakken er ganske god, men penslen er svær at arbejde med. Tranquil er en lys havtyrkis jellylak med forskellige afskygninger af lilla glitterstykker i, både micro, store firkanter samt hexaglitter. Jeg måtte fiske en del efter firkanterne. Faktisk opgav jeg, så de fremgår ikke af billederne. Lakken har en rigtig god konsistens, glitterstykkerne fordeles jævnt over neglen og lakken er dækkende med kun to lag. Lakkens pensel er desværre ret svær at arbejde med. Den er lidt stiv i det og  breder sig ikke ud over neglen ved påføring. Penslen har også en tendens til at bukke hvor hårene stopper, hvilket gør den svær at arbejde med. Når det er sagt, er lakken super fin, og formlen som sagt rigtig god og dækkende ! 🙂 Jeg glæder mig til at prøve flere af hendes lakker!

Alanna Renee kan ikke købes i Danmark, men er tilgængelig på diverse neglelakwebshops 🙂 (Husk som altid at være opmærksom på toldgrænsen) 😉

English:

Today I’m wearing Alanna Renne Tranquil. Alanna Renne is an Australian indie nail polish brand. It’s the first Alanna Renee I’ve tried. The experience was a bit mixed. The formula is great but the brush is quite hard to work with. Tranquil is a light ocean turquoise  jelly polish with different shades of purple glitter pieces in it. Both micro, large squares and hexa glitter. I had to fish quite a bit for the squares. In fact, I gave up, so they don’t appear in the pictures. The polsh has a great formula, the glitter pieces goes evenly all over the nail and the polish is opaque in only two layers. The polish brush is unfortunately quite difficult to work with because it’s a little stiff and don’t really spreads out over the nail during application. The brush also has a tendency to “bend” in the point where the hair stops, making it difficult to work with. That said, the polish super fine, and the formula as I said great and opaque! 🙂 I look forward to trying more of her polishes!

Alanna Renee - Tranquil
Alanna Renee – Tranquil
Alanna Renee - Tranquil
Alanna Renee – Tranquil
Alanna Renee - Tranquil
Alanna Renee – Tranquil
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s