Essie – Trophy wife

on
Essie - Trophy wife
Essie – Trophy wife

I dag har jeg Essie Trophy wife på. Det en en lækker lækker dyb havgrøn metallisk lak. Det at den er metallisk betyder, at lakken har en overflade ligende metaloverflader, dvs. en “metallisk klar” overflade der genskinner let. Metalliske lakker skifter ofte farve når lyset rammer, hvilket de nederste billeder illustrer. Jeg er normalt ikke vild med metalliske lakker, da de trækker streger, men det kan jeg godt se igennem fingre med når de er så flotte som denne 😉 Trophy wife er dækkende på kun 1-2 lag. Den stammer tilbage fra Essies New Years Eve Metallics kollektion, så det er en ældre dame 😉

 English:

 Today I’m wearing Essie Trophy wife. It’s a delicious delicious deep sea green metallic polish. That it’s a metallic polish means that it has a surface similar metal surfaces, ie. a “metallic clear” surface which has a light glare. Metallic polishes often change color when light hits, which the pictures below illustrate. I’m usually not crazy about metallic lacquers as they draw lines, but I can ignore it when it’s as beautiful like this one 😉 Trophy wife are opaque in only 1-2 layers. It’s from Essies New Years Eve Metallics collection, so it’s an older lady 😉

Essie - Trophy wife
Essie – Trophy wife
Essie - Trophy wife
Essie – Trophy wife
Essie - Trophy wife
Essie – Trophy wife

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s