Stamping mani with Zoya Blaze

on
Zoya - Blaze
Zoya – Blaze

Der her er en helt fantastisk shimmerlak (dvs. en lak med shimmereffekt uden egentlige seperate glimmerstykker i som i en glitterlak). Zoya er et amerikansk neglelakmærke, som desværre ikke kan købes i Danmark, så vi må ty til Ebay for at købe dem (gudskelov for ebay 😉 ). Zoya Blaze er fra Zoyas Ornate kollektion. Lakken fremstår meget forskelligt alt efter lysforholdene. Derfor har jeg taget billederne i forskelligt lys så jeg best muligt kan vise lakkens fantastiske flerhed af farver. 🙂

Det lille hvide hjerte er stampet på ved hjælp af et stampingkit. Med et stamping kit er det super nemt at lave små knustværker på neglene 🙂 Kittet består af en metalplade med mønstre, en stamper og en skraber.

Fremgangsmåde:

1. Man putter neglelakken på det mønster man ønsker overført på neglen.

2. Derefter skrabes det overskydende lak af pladen med skaberen.

3. Herefter bruges stamperen til “at samle mønsteret op”.

4. Til sidst stampes mønsteret på neglen med stamperen.

 

English:

This is a fantastic shimmer polish (ie a lacquer with shimmer effect, there is no actual separate mico pieces in it which there will be in a glitter polish). Zoya is a U.S. nail polish brand, which unfortunately can’t be bought in Denmark, so we have to purhurse it on Ebay (thank god for ebay 😉 ). Zoya Blaze is from Zoyas Ornate collection. The polish appears very differently depending on lighting conditions. Therefore I have taken pictures in different lights so I can show you the amazing lacquers plurality of colors. 🙂

The small white heart is stamped on using a stampingkit. With a stamping kit it’s super easy to make small  artworks on your nails 🙂 The kit consists of a metal plate with patterns, a stamper and a scraper.

Steps:

1. You put the nail polish on the pattern (metal plate) you wishes to transferred on to the nail.

2. Then scrape off the extra polish on the plate with the scraper.

3. Then use the stamper to “pick up the pattern.”

4. Then stamp the pattern on the nail with the stamper.

I hope you like it!

Zoya - Blaze
Zoya – Blaze
Zoya - Blaze
Zoya – Blaze
Zoya - Blaze
Zoya – Blaze

 

Stamping kit
Stamping kit

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s