Glittergradient Different Dimension – Wee Bit Irish

on
Different Dimension - Wee Bit Irish Glittergradient
Different Dimension – Wee Bit Irish
Glittergradient

Grøn og beige glittergradient med O.P.I My vampire is buff som base og Differnt Dimension Wee Bit Irish som glitter. My vampire is buff er en super lækker råhvid begie lak (en af mine klare favoritter), som dækker på to kun lag. Lakken er fra O.P.I’s Euro centrale kollektion. Wee Bit Irish er en glitterlak med en klar base og både foskellig grønlig nuancer i mikro glitter, runde glitterstykker samt hexa glitterstykker. Endvidere indeholder den guld glittercirkler. Det ligner lidt mønter, og får mig til at tænke på Sankt Patriks dag 🙂 Den er super nem at lægge, og vil sikkert gøre sig godt også i jule manicures! Jeg glæder mig ihvertfald til at lege videre med den. 🙂

Different Dimension kan købes her og de koster mellem 24,00kr. og 60,00kr ex. fragtomkostninger.

Jeg har tidligere forklaret, hvordan du nemmest laver en glittergradient her. 🙂

English:

Green and beige glittergradient with O.P.I My vampire is buff as a base and Differnt Dimension Wee Bit Irish as glitter. My vampire ice buff is a brilliant off-white begie polish (one of my favorites). It’s opaque in two layers. The polish is from O.P.I ‘s Euro centrale collection. Wee Bit Irish is a glitter polish with a clear base and different greenish shade in both micro glitter, round glitter pieces and hexa glitter pieces. It also contains gold glitter circles. It looks a bit like coins and makes me think of St. Patrik’s day 🙂 It’s super easy to work with, and will probably do well also in Christmas manicures! I’m certainly looking forward to play on with it 🙂

Different dimensions can be purchased here and they cost between $ 4.00 to 10.00  without shipping costs.

I have previously explained how to do easily glittergradients here. 🙂

Different Dimension - Wee Bit Irish  Glittergradient
Different Dimension – Wee Bit Irish
Glittergradient
Different Dimension - Wee Bit Irish  Glittergradient
Different Dimension – Wee Bit Irish
Glittergradient
O.P.I - My vampire is buff
O.P.I – My vampire is buff

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s