Peel off base coat – Easy glitter removal – At fjerne glitterlak på den nemme måde.

Peel off base coat
Peel off base coat

Som alle neglelak entusiaster er bekendt med, er glitterlakker et kæmpe bøvl at fjerne ! Nogle anvender sølvpapirs metoden, hvorefter de gennemvæder vat i neglelakfjerner, putter vattet rundt om neglene, og dækker både negle og vat med sølvpapir. Herefter ventes i 10-20 minutter for at få glitterlakken af. Andre bruger nail soakers istedet for sølvpapir, men princippet i metoden er det samme (jeg har selv disse. Dog er de endnu uprøvet).

Det jeg her vil præsentere for jer, er Peel off base coaten fra innisfree 🙂 (Den kan købes på ebay). Der er tale om en base coat som gør det muligt at pille glitterlakken af i et hug. Slut med at gennemvæde neglene i neglelakfjerner som skader dem ! 🙂 – Jep det lyder for godt til at være sandt, men er ganske rigtigt 🙂

Anvendelse:

Påføres tør negl FØR evt. anden base coat (jeg putter en alm. base coat på efterfølgende). Det er vigtigt, at peel off base coaten er HELT TØR (det tager ca. 10 min.), og påføres INDEN evt. anden base coat (det er ikke nødvendigt med et andet lag base coat, det er bare noget jeg foretrækker for glatheden). Hvis du påfører anden base coat inden, vil peel off effekten forsvinde. Lader du ikke peel off coaten tørre helt, vil dens skrumpende effekt påvirke din manicure, hvilket er super ærgerligt ! Når Peel off base coaten er tør, påfører du blot den glittermanicure du ønsker 🙂

Når du ønsker at fjerne din glitterlak, løsner du blot lakken i kanten med din negl eller alternativt en rosenpind, og piller den af stille og roligt uden brug af neglelakfjerner.

Simpelt og nemt 🙂

English:

It’s well known to all nail polish enthusiasts that glitter polish is a huge hassle to remove! Some use the foil method, under which they soak cotton balls in nail polish remover, wraps it around the nails and covers both nails and cotton with aluminum foil, then wait for 10-20 minutes to get glitter polish off. Others use nail soakers instead of foil, but the principle of the method is the same (I’ve these. They are still untested though).

Here I present to you the Peel off base coat from Innisfree 🙂 (It can be purchased on ebay). It’s a base coat which allows you to peel off the glitter polish in a snap. Never more soaking the nails in nail polish remover which is so harmful to our babies! 🙂 – Yep it sounds too good to be true, but is true 🙂

Utilization: 

Apply on to dry nails BEFORE any. other base coat (I put a standard base coat on the top). It’s important that the peel off base coat is COMPLETELY DRY (takes around 10 min.) and applied BEFORE any other second base coat (it’s not necessary to have a second base coat on top, it’s just something I prefer for smoothness). If you apply a second base coat before the peel off effect will disappear. If you don’t let the peel off coat dry completely, its shrinking effect will affect your manicure, which is super annoying! When it’s all dry you can apply the glitter manicure you want 🙂

When you want to remove your glitter polish just loosens the polish in the edge with your fingernail or alternatively a rose pen and peel off the polish without using any nail polish remover.

Simple and easy 🙂 

Easy glitter polish removal
Easy glitter polish removal
Innisfree - Peel off base coat
Innisfree – Peel off base coat
Reklamer

10 Comments Tilføj dine

 1. Negle Lir siger:

  Det er “bare” trælim/hobbylim på flaske 🙂 Så man kan spare en del ved bsre at bruge det man har, eller købe en dunk i Tiger :p

  1. nailnewbee siger:

   Det har jeg godt læst 🙂
   Jeg har dog ikke testet det endnu, så jeg ville ikke skrive noget om det før jeg havde… Jeg har alm. trælim herhjemme, men synes ikke rigtigt, at det har samme konsistens som innisfree…

   Har du testet alm. trælim ? 🙂

   1. Negle Lir siger:

    Jq det har jeg, og det funker perfekt (har så ikke prøvet en peel-off) 🙂 Og det er korrekt at “trælim i neglelskflaske” er fortyndet, muligvis med lakfortynder så det er mere lak-konsistens agtigt.
    Nu har jeg altid gelenegle, så jeg filer bare glimmerlak af 😀

 2. Ditte K. siger:

  Hejsa – kan I få det til at holde mere end 30 minutter? Det er bare til en mani der skal holde en aften/halv dag, right?
  Mine negle falder nemlig af i flager, bare jeg retter på tøjet.. 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Hej Ditte 🙂
   Mine holder normalt 2dage som minimum. Måske du slal prøve med et lidt tyndere lag peel off base coat? Dog ikke for tyndt, da den så ikke virker. Husk også at din top coat skal dække alle kanter, så base coat’en ikke “flipper” op 🙂

   Håber at det hjælper lidt 🙂

   Glædelig jul og godt nytår!

   1. Ditte K. siger:

    Aah – tak, det vil jeg prøve – god jul & godt nytår herfra også 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Er det det samme mærke?
   Jeg bruger den hele tiden ! – ellers tror jeg ikke at jeg ville orke glitterlakker 😉 ♡

   Bruger du den korrekt?

   Glædelig jul og godt nytår!

   1. Ditte K. siger:

    Jep, samme mærke – ved ikke om der er andre måder man overhovedet kan bruge den på?
    Har nu prøvet nytårsaften kl. 17 at tage den på i et tyndt lag og med seche vite langt ud over neglekanten for at holde på den og den første negl faldt af kl. 23…

    Men det er bedre end første gang, hvor den kun holdt i 3 timer. Så ja, den må vel bruges til specielle lejligheder.

   2. nailnewbee siger:

    Sikke en skam Ditte. Men set på den positive side kom der da lidt flere timer ud af dem 😉
    – Mine plejer at sidde ret godt fast ude i enden. Det er mest toppen og siderne der kan løsnes for mit vedkommende. Dog holder de mindst to dage 🙂

    Det er super ærgerligt, at du ikke har lige så stor succes med den som mig !

    Neglelir og andre bloggere er kommet frem til, at store dele af flaskens indhold faktisk bare er ren trælim (hvilket er harmløst). Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det skulle efter sigende virke ret godt. Måske det er en bedre løsning for dig? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s