Glittergradient, Different Dimension – Squarey Hexy

Glittergradient Different Dimension - Squarey Hexy
Glittergradient
Different Dimension – Squarey Hexy

Denne lille baby er Different Dimension’s Squarey Hexy. En Glitterlak med lysegrønne, lyseblå og lyserøde glitterstykker i både firkanter, hexa og microglitter i en klar base. Det her er virkelig en lækker lækker glitterlak ! Den er fløjet lige ind på min favorithylde 😉

Different Dimension er som tidligere nævnt et amerikansk indiemærke. Du kan købe de lækre lakker her. (HUSK at være opmærksom på told! jeg har tidligere beskrevet reglerne kort her, ellers er du velkommen til at skrive og spørge ind til dem).

Lakken er nem at påføre, og jeg var ikke nød til at fiske efter de større glitterstykker, som ellers ofte viser sig at være en gene ved glitterlakker. Som base lagde jeg to lag af O.P.I Bubble Bath toppet med Liquid Sky Lacquer’s Holo Top Coat (hvilket i sig selv var en super lækker kombination! -Se nederste billede).

Jeg håber i kan lide min manicure 🙂

English:

This little baby is Different Dimension’s Squarey Hexy. A Glitter polish with light green, light blue and pink glitter pieces, both squares, hexa and micro glitter in a clear base. This is really a gorgeous glitter polish! It has flown straight into my favorite shelf 😉

Different dimensions is as mentioned earlier an American indie brand. You can buy the gorgeours polishes here
The polish is easy to apply and I didn’t have to fish for the larger glitter pieces, which often proves to be a downside with the glitter polishes. As a base, I used two coats of O.P.I Bubble Bath topped with Liquid Sky Lacquer’s Holo Top Coat (which in itself was a super amazing combination! -See bottom picture).

I hope you like my it:)

Glittergradient Different Dimension - Squarey Hexy
Glittergradient
Different Dimension – Squarey Hexy
Glittergradient Different Dimension - Squarey Hexy
Glittergradient
Different Dimension – Squarey Hexy
Liquid Sky Lacquer - Holo Top Coat on top of O.P.I - Bubble Bath
Liquid Sky Lacquer – Holo Top Coat on top of O.P.I – Bubble Bath
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s