Face of Australia – Heart of glas

Face of Australia - Heart of glas
Face of Australia – Heart of glas

Igår havde jeg Face of Australia, Heart of glas, på. Det er en let babylyserød  jellylak med forskelligt glitter i. Der er både firkanter, microglitter, hexaglitter og små røde hjerter i. Face of Australia er som navnet antyder en Australsk neglelak. Jeg har fået fat i denne baby igennem et nailmail swap med bloggeren Bettina Nails (Jeg vil senere på ugen skrive et indlæg om fænomenet nailmail).

På billedet ovenfor har jeg to lag på. Lakken var nem at påføre, men jeg måtte placere glitteret samt fiske en del efter hjerterne. I bund og grund synes jeg, at det er en rigtig sød og ganske udemærket lak 🙂

English:

Yesterday I was wearing Face of Australia, Heart of glass. It ‘s a light baby pink jelly polish with different glitters in. There are both squares, micro glitter, hexaglitter and small red hearts in it. Face of Australia is as the name suggests an Australian nail polish. I got hold on this baby through a Nailmail swap with the blogger Bettina Nails (Later this week I’ll write a post about the phenomenon Nailmail).

In the picture above, I have two layers on. The polish was easy to apply, but I had to place the glitters and fish quite a bit for the hearts. Basically, I think it’s a really cute and good polish 🙂

Face of Australia - Heart of glas
Face of Australia – Heart of glas
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s