Autumn mani – Efterårs mani

Autumn mani
Autumn mani

Efterårsvejret har efterhånden sat ind i Danmark, så idag lavede jeg en lille efterårs manicure 🙂

Den består af en hvid base (O.P.I Alpine snow under Essie Waltz), “bladene” er duppet på i flere farvelag med en almindelig makeupsvamp, først en mørk gul lak (O.P.I Need sunglasses), toppet med en lysere gul lak (Barry M Lemon ice cream), herefter en mørk orange (Barry M Block Orange) og til sidst toppet med en tynd guld glitter (Essie As gold as it gets) for at skabe lidt bladeffekt. Derefter malede jeg selve træet med brun akrylmaling.

Jeg håber, at I kan lide min manicure 🙂

English:

Autumn weather has gradually settled in Denmark, so today I made a cute autumn manicure 🙂

I started it of with a white base (O.P.I Alpine snow underneath Essie Waltz). I made the leafs with a regular makeup sponge. I dapped polish in several layers, first a dark yellow (O.P.I Need sunglasses), topped with a brighter yellow (Barry M Lemon ice cream), then a dark orange (Barry M Block Orange) and finally topped with a thin gold glitter (Essie As gold as it gets) to create a little leaf effect. Then I painted the actual tree with brown acrylic paint.

I hope you like it 🙂

Autumn mani
Autumn mani
Autumn mani
Autumn mani
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s