Peace dove gradient mani

Peace dove gradient mani
Peace dove gradient mani

Igår lavede jeg en let gradient med Essie Waltz og Essie Avenue maintain. Under en gradient er det altid en god ide at lægge en hvid base for at få farverne til at fremstå klart, hvilket jeg også har på her. Essie Avenue maintain har iøvrigt en virkelig lækker formel! Den er meget flydende, men dækkende med kun to tynde lag. Jeg bruger stort set altid Essie Waltz, som er en hvis jelly, over en hvid base. Det giver en blank og blød effekt, i forhold til hvis basen fremstod alene.

Duerne er lavet med almindelig sort akrylmaling. De minder mig om de klassiske hvide fredsduer 🙂

Jeg håber i kan lide dem? 🙂

 

English:

Yesterday I made an easy gradient with Essie Waltz and Essie Avenue maintain. When you do a gradient it’s always a good idea to put a white base underneath to get the colours to “pop up”. Essie Avenue maintain really does have a nice formula! It’s very fluent, but it’s opaque in only two thin layers. I almost always use Essie Waltz, which is a jelly, over a white base. It gives a glossy and soft look, compared white base alone.

The doves are made with plain black acrylic paint. They remind me of the classic white peace doves 🙂

  I hope you like them? 🙂

Peace dove gradient mani
Peace dove gradient mani

 

 

Indspiration: Kacaa86

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s