Essie – The more the merrier

Essie - The more the merrier
Essie – The more the merrier

Idag har jeg Essie The more the merrier på. Det er en hidsig grøn lak, hvis farve er mest korrekt på aller første billede. Egentlig en super sød sommerfarve synes jeg. Jeg har puttet fimo æbler på min ringefinger for at pynte lidt, hvilket virkelig gjorde manicuren rigtig sød og sommerlig synes jeg 🙂 Hvad synes du?

Lakken er fra Essies sommer kollektion 2013. Er normalt ikke til så hidsige farver som denne, men blev overtalt til at købe den, og har på ingen måde fortrudt det, så det er bare med at springe ud i det de damer 😉

Billederne nedenfor er taget i fuld solskin, hvorfor farven er klarer, men også lidt forvringet.

English:

Today I have Essie The more the merrier on. It is a hot-tempered green polish whose colour is most correct at the very first picture. A super cute summer colour I think. I topped my ringfinger with fimo apples to dress it up a bit, which is really cute and summery, I think 🙂 What do you think?

The polish is from Essies Summer Collection 2013. It’s unlikely for me to wear shades as fiery as this, but I was persuaded to buy it, and have in no way regretted it, so it is just to take the  jump ladies 😉

The pictures below are taken in full sunshine, so the color is brighter, and therefore not as colourcorrect as the first one.

Essie - The more the merrier
Essie – The more the merrier
Essie - The more the merrier
Essie – The more the merrier
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s