Different Dimension – Orion Nebula

Different Dimension - Orion Nebula
Different Dimension – Orion Nebula

Det her er endnu en indie neglelak. Den er amerikansk og kan købes hos producenten her (OBS, da det er en amerikansk producent, skal du være opmærksom på evt. told. Hvis du køber for under 80,00kr. ex fragt, er du under toldgrænsen. Jeg gav 24,00kr. for denne lak ex. fragtomkostninger). Lakken er en sort jelley glitterlak (dvs, basen i lakken er gennemsigtig), med forskellige størrelser af lyserøde glittercirkler. Da det er en Jelly lak, har en jeg sort lak på som underbase (China Glaze Liquid Leather). Lakken er utrolig smuk, og jeg synes egentlig at den ligefrem skaber en form for dimension ved, at kaste lyset tilbage når det rammer. Jeg synes næsten, at det ligner, at man kan svømme i den 😉 -Smuk det er den ihvertfald !

Jeg måtte fiske en del efter de største glittercirkler. Endvidere måtte jeg placere glitteret lidt med en tandstik, da det havde en tendens til at klumpe sammen. Ud over det var den lækker og nem at påføre. Det er ikke sidste gang jeg prøver en Different Dimension 😉

English:

This is yet another indie nail polish. It’s American and can be purchased from the manufacturer here. The polish is a black Jelley glitterpolish (ie, the base of the polish is transparent), with different sizes of pink glitter circles. Since it’s a Jelly, I have a black polish underneath (China Glaze Liquid Leather). The polish is incredibly beautiful, and I actually think that it creates a kind of dimension by bouncing light when it hits. I almost think it looks like you can swim in it 😉 -Beautiful it sure is!

I had to fish quite a bit for the biggest glitter circles. Furthermore, I had to place the glitter a little with a toothpick because it had a tendency to  cluster. Besides that it was easy to apply. It is not the last time I’ll try a Different Diemension 😉

Different Diemension - Orion Nebula
Different Dimension – Orion Nebula
Different Diemension - Orion Nebula
Different Dimension – Orion Nebula

Dagen efter valgte jeg, at mattere lakken med Rimmel – Matte Finish Top Coat. Resultatet blev noget særpræget synes jeg. Der er nu et eller andet over matteret glitterlakker. – Bedøm selv 🙂

English:

The day after I decided to matte the polish with Rimmel – Matte Finish Top Coat. The result was somewhat unusual I think. There is just something about matted glitter polishes. – Judge for yourself 🙂

Different Diemension - Orion Nebula and Rimmel  - Matte Finish Top Coat
Different Dimension – Orion Nebula and Rimmel – Matte Finish Top Coat
Reklamer

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s