Essie – Repstyle, a magnetic polish

Essie - Repstyle
Essie – Repstyle

I går havde jeg Essie – Repstyle på. Repstyle er Essies bud på en magnetisk neglelak. Neglelakken er guldfarvet og mørkebrun ved brug af magneten. Lakken er en metallisk lak. Den er nem at påføre, ligger pænt og dækker med 1-2 lag. At det er en metallisk neglelak betyder, at den “ligner” og “skinner” som metal. Jeg er normalt ikke den store fan af metalliske lakker, da de trækker linjer, hvilket denne også gør. Farven er dog flot og kvaliteten rigtig lækker.

English:

Yesterday I was wearing Essie – Repstyle. Repstyle is Essie’s bid on a magnetic nail polish. The polish is golden and dark brown when using the magnet. It’s a metallic polish. It’s easy to apply and opaque within 1-2 layers. That it’s a metallic polish means that it’s “similar” and “shiny”, such as metal. I’m usually not a big fan of metallic polishes as they draw lines, this does it too. The colour is beautiful though and the quality is quite nice.

Essie - Repstyle
Essie – Repstyle

Man bruger som billedet ovenfor viser magneten i hætten til at frembringe mønsteret i lakken. Jeg synes egentlig, at magneten var ret svær at bruge. Magneten skal næsten så tæt på lakken, at den rører før mønsteret fremkommer. Iøvrigt skal den anvendes straks efter påføring af lakken, da den ellers ikke virker. Jeg blev ikke selv rigtig tilfreds med mit resultat af min magnetiske manicure, synes det ligner grankogler hihi. Endvidere mindskede top coaten effekten. – Med en del øvelse kan man sikkert nok få et noget flottere resultat end mit 😉

Nedenfor ses lakken før og efter magneten 🙂

English:

You use as the image above shows the magnet in the cap to produce the pattern. I actually thought that the magnet was rather difficult to use. The magnet had to be almost as close to the polish that it touches before the pattern appears. You have to use it immediately after applying the polish, otherwise it doesn’t work. I’m not that happy with the result of my magnetic manicure, it looks like pine cones, hihi. Furthermore, my top coat reduced the effect. – With some practice, you can probably get a much better-looking result than mine 😉

Below is the polish before and after use of the magnet 🙂

Essie - Repstyle
Essie – Repstyle
Essie - Repstyle
Essie – Repstyle

Kunne ikke stå for Essies egen reklame, den er for sød 🙂

English:

Couldn’t resist Essies own advertising, it’s too cute 🙂

repstyle essie

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s