Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman

Foxy Paws - A Damned Exasperating Woman
Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman

Det her er Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman. Foxy Paws er et dansk indie mærke (Yay ! 🙂 ). Jeg har ikke prøvet andre lakker fra Foxy Paws end denne endnu. Dette er en lækker lilla holografisk neglelak. At den er holografisk betyder, at den glimter i alle regnbuens farver, når lyset falder på den. Denne lak er ikke den mest holografiske lak jeg har set. Det gør den dog ikke mindre smuk! Den var super nem at påføre, dog skal den omrystes en del før brug, da den ellers trækker mørkelilla striber. Der skal tre lag til før den dækker.

I sidste ende er det dog en rigtig lækker lak ! 🙂

Jeg købte min hos FoxyFingertips for 79,00kr.  (plus fragt på 35,00kr.)

 

English:

This is Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman. Foxy Paws is a Danish indie brand (Yay! 🙂 ). I haven’t yet tried other polishes from Foxy Paws than this. This is a delicious purple holographic nail polish. That it’s holographic means that it will glisten in all the colours of the rainbow, when light falls on it. This polish isn’t the most holographic polish I’ve seen. But it makes it no less beautiful! It was super easy to apply, however, you really need to shake the bottle well before use, to avoid it pulling purple stripes. It’s opaque in tree layers.

In the end this is a really pretty polish! 🙂

I bought mine at FoxyFingertips for around 14$ (excluding shipping).

Foxy Paws - A Damned Exasperating Woman
Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman
Foxy Paws - A Damned Exasperating Woman
Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman
Foxy Paws - A Damned Exasperating Woman
Foxy Paws – A Damned Exasperating Woman

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s