Cheetah and leopard print nails

Cheetah and leopard print nails
Cheetah and leopard print nails

Den anden dag besluttede jeg mig for at sætte mig ned og være kreativ, det her blev resultatet 🙂 Er selv ret tilfreds med dem 😉 Hvad synes i? Jeg ved godt at pletterne er leopard pletter mens hovedet er et gepard hoved. Jeg synes bare at gepard pletterne var for kedelige.

Basen er en gradient bestående af Colour Gossip Not a Size 6 og Ricki’s Sunny Sunflower. Selve gepard hovedet og leopardpletterne er malet med akrylmaling. Jeg maler med akrylmaling simpelthen fordi, at det er nemmere at arbejde med end almindelig neglelak, samt at akryl kan skylles af med vand, hvis man laver fejl og derefter starte forfra. – Super smart 🙂

Jeg håber at i kan lide dem 🙂

English:

The other day I decided to sit down and be creative, this was the result 🙂 I’m quite happy with it 😉 What do you think? I know the spots are leopard spots while the head is a cheetah head but I just think that the cheetah spots were too boring.

The base is a gradient of Colour Gossip Not a Size 6 and Ricki’s Sunny Sunflower. The cheetah head and leopard spots are painted with acrylic paint. I paint with acrylic paint simply because it is easier to work with than regular nail polish, and because it can be rinsed off with water if you make mistakes, and then start over. – Super smart 🙂

I hope you like the design 🙂

Cheetah and leopard nails
Cheetah and leopard nails
Cheetah and leopard print nails
Cheetah and leopard print nails

Inspiration:

IG: Shaunatokidoki 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s