Colour Gossip – Baby Bump Collection

Colour Gossip - Baby Bump collection
Colour Gossip – Baby Bump collection

Idag kan jeg vise jer et spændende indie mærke fra Amerika. Dette er dele Colour Gossip’s Baby Bump kollektion. Jeg elsker pasteller, og er derfor rigtig begejstret for denne kollektion 🙂  Alle farverne her er creme lakker, d.v.s. dækkende lakker i creme farver.

Colour Gossip neglelakker kan kun fås på Colour Gossip‘s hjemmeside. Fragten over atlanten er ret dyr, men lige nu har de et stort udsalg, hvorfor det nu godt kan betale sig 🙂 -SKYND JER 😉

En anden ting der er fantastisk ved Colour Gossip, er at hver kollektion støtter en god sag. Baby Bump kollektionen støtter Pennies for Preemies. Derfor lyder Colour Gossip’s slogan også “Don’t just wear a color, wear a cause”, hvilket oversat betyder noget i retningen af: bær’ ikke kun en farve, bær’ en sag. – Her kan du altså nyde din passion samtidig med, at du støtter et godt formål 🙂 – Fantastisk ikke?

Nåh, nu til farverne:

English:

Today I can show you an exciting indie brand from America. This is a part Colour Gossip’s Baby Bump collection. I love pastels, and are really excited about this collection 🙂 All the colors here are cream polishes, ie opaque polishes in cream colors.

Colour Gossip nail polishes are available only at Colour Gossip‘s website. The shipping over seas is pretty expensive, but right now they have a big sale, so it’s now well worthwhile :)-HURRY UP 😉

Another thing that’s great about Colour Gossip is that every collection supports a good cause. Baby Bump collection supports Pennies for Preemies. Therefore Colour Gossip’s slogan sounds “Don’t just wear a color, wear a cause”,  – Here you have a chance to enjoy your passion while you’re supporting a good cause 🙂 – Amazing isn’t it?

Well, now for the colours:

Colour Gossip - Go Shopping
Colour Gossip – Go Shopping

Ovenfor ses Go Shopping. En sød bleg mint grønlig farve. Den var nem at lægge og dækker med kun 2 lag. Den er en af mine favoritter i denne kollektion 🙂

English:

Above is Go Shopping. It’s a sweet pale minty greencolor. It was easy to lay and is opaque in only 2 layers. It’s one of my favourites in this collection 🙂

Colour Gossip - Baby Bump
Colour Gossip – Baby Bump
Colour Gossip - Baby Bump
Colour Gossip – Baby Bump

Overfor ses Baby Bump. En cremet lyseblå nuance. Denne farve er lidt sjovt efter som der er stor forskel på farven i forskellige belysninger. Det mørke billede er fra indenfor, og den præcise farve på lakken stemmer mest overens med genskinnet i farven på dette billede.  Denne lak dækker også kun efter to lag. 🙂

English:

Here is Baby Bump. A creamy light blue colour. This colour is quiet  fun cause there’s really a big difference in the colour in different lights. The dark image is from within, and the exact color of the polish is near to the reflection in the color of this picture. It’s opaque in only two layers. 🙂

Colour Gossip - Not a Size 6
Colour Gossip – Not a Size 6

Det her er Not a Size 6. Det den sødeste creme gule  farve, jeg længe er stødt på ! Den dækker ved 3 tynde lag, hvilket dog ikke er unormalt for en lys creme. Lyse farver har ofte sværere ved at dække end mørkere.

English:

This is Not a Size 6. It’s the sweetest creamy yellow color I have long come across! It’s opaque in three thin layers, but this is not abnormal for a light cream like this. Bright colors are often more difficult opaque than darker colours.

Colour Gossip - Paparazzi Ready
Colour Gossip – Paparazzi Ready

Denne her er Paparazzi Ready. Det er den samme farve som tidligere hed Pink a Boo. Det er den sødeste creme baby lyserøde med et skind af lys laksefarve i. Jeg elsker den ! Den var nem at lægge, og dækker ved 3 tynde lag.

English:

This one is Paparazzi Ready. It’s the same color as formerly called Pink a Boo. It’s the sweetest creamy baby pink with a hint of light salmon color. I love it! It was easy to inflict and opaque by 3 thin layers.

Hvad synes i om de dejlige pasteller? 🙂

English:

What do you think about these lovely pastels? 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s