Barry M – Sour Apple

Barry M - Sour Apple
Barry M – Sour Apple

Det her er Barry M Sour Apple. Det er en klar base med små aflange stykker i farven lyseblå og guligrøn. Barry M kalder det selv for confetti. Barry M er et Engelsk mærke og en prisbillig neglelak, der ikke halter på kvaliteten. Mine egne erfaringer med mærket er blandet. Deres glitter lakker er fantastiske ! Og disse confetti lakker er også udemærket. Deres almindelige neglelak kollektion indeholder faktastiske farver, dog synes jeg, at der ofte skal tre lag til før den dækker fuldstændig. Jeg har ikke prøvet deres gel lakker endnu, som efter sigende skulle være noget bedre 🙂

Her har jeg Barry M Sour Apple ovenpå et lag af Essie Naugthy nautical.

English:

This is Barry M Sour Apple. It’s a clar base with small longitudinal pieces in the colour light blue and yellow/green. Barry M call it confetti. Barry M is a UK brand. It’s an affordable nail polish that does not lag on quality. My own experience with the brand is mixed. Their glitter polishes are amazing! And those confetti polishes are also really fine. Their normal nail polish collection contains a fabulous variation of colours, however, I think that often, It needs three layers before it’s opaque. I haven’t tried their gel polishes yet, but they are said to be so much better 🙂

Here I have Barry M Sour Apple on top of Essie Naugthy nautical.

Barry M - Sour Apple
Barry M – Sour Apple
Barry M - Sour Apple
Barry M – Sour Apple
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s