Essie – Where’s my chauffeur and Illamasqua – Hemlock

Essie Where's my Chauffeur under Illamasqua Hemlock
Essie Where’s my Chauffeur under Illamasqua Hemlock

Idag har jeg Essie Where’s my chauffeur på under Illamasqua Hemlock. Where’s my chauffeur  er en frisk tyrkis farve. Den er tynd i konsistensen, men dækker utrolig godt, det er virkelig en lækker lak ! Den er fra Essies vinter kollektion 2012. Illamasqua er et engelsk mærke, som er uimodståeligt lækkert 😉 Farverne er meget unikke, lakkerne holder godt og dækker stort set altid efter 1-2 lag. Desværre er de ret dyre, og de kan ikke købes i Danmark. Jeg har flere gange været heldig med, at finde dem på udsalg hos http://www.asos.com. Hemlock er en perlemorsfarvet lak. Jeg har her brugt den ovenpå Where’s my chauffeur for at give den perlemorseffekt som fremgår af billederne.

Med en lak som Hemlock kan du altså nemt skabe nye variationer, af de neglelakker du allerede har stående hjemme på hylden 🙂

Jeg er tosset med resultatet 🙂

Hvad synes du?

English:

Today I have Essie Where’s my chauffeur underneath Illamasqua Hemlock. Where’s my chauffeur is a fresh turquoise shade. The consistency is thin but it covers incredibly well, it’s really is a nice polish! It’s from Essies winter collection 2012. Illamasqua is a British brand that’s irresistibly delicious 😉 The colours are very unique, polish doesn’t chip quickly and it’s opaque almost always after 1-2 layers. Unfortunately they are quite expensive and they can’t be bought in Denmark. Several times I have been lucky enough to find them on sale at http://www.asos.com . Hemlock gives a pearly finish. I have here used it on top of Where’s my chauffeur to give the pearly effect as shown in the picture.

With a polish as Hemlock you can easily create new variations of the nail polishes you already have at home on the shelf 🙂

I am crazy about the result 🙂

What do you think?

20130802_115710_wm[1] 20130802_115616_wm[1]

20130801_184532_wm[1] 20130802_115519_wm[1]

20130801_184715_wm[1] 20130802_115641_wm[1]

Jeg vil også lige vise jer et par lækre billeder af Essie Where’s my chauffeur alene 🙂

I would also like to show you a few delicious pictures of Essie Where’s my chauffeur alone 🙂

20130801_172416_wm[1]
Essie – Where’s my chauffeur
20130801_172354_wm[1]
Essie – Where’s my chauffeur
 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s