Femme Fatale – Hydraxia and Essie – Go Overboard

Femme Fatale over Essie Go Overboard
Femme Fatale Hydraxia over Essie Go Overboard

Jeg er helt igennem lykkelig over at være ejer af denne smukke Femme Fatale lak Hydraxia ! 🙂 På billedet ovenfor ligger den ovenpå Essie Go Overboard. En rigtig flot kombination synes jeg selv 😉

Femme Fatale er et indie mærke, dvs. et ikke kommercielt neglelak mærke. Du kan desværre ikke købe dem i Danmark og de er ret dyre at få over atlanten. Jeg købte min lak på http://www.beautysofly.com via et gavekort jeg havde vundet. Hvis du køber lakker udenfor EU skal du dog være opmærksom på toldgrænsen på 80 danske kr. Hvis du importerer for mere end 80 danske kr., vil du skulle betale told. Jeg vil derfor anbefale, at du køber disse lakker på http://www.norwaynails.com istedet 🙂

Der kan være stor forskel på kvaliteten i indie lakker, men denne her havde jeg ingen problemer med at påføre og glitteret fordelte sig pænt og jævnt. Den indeholder mange forskellige blålige og grønlige nuancer af glitter i flere forskellige størrelser og former. Endvidere indeholder den mindre guld hexa glitter, som virkelig giver den kant synes jeg. Basen i lakken er klar, så det vil være en god ide at ligge en farvet base på neglen inden den påføres.

Her er ihvertfald et par billeder at nyde den på, håber at i kan lide dem 🙂

I am truly happy to be the owner of this beautiful Femme Fatale polish Hydraxia! 🙂 In the picture above it is on the top of Essie Go Overboard. A really nice combination if I should say it myself 😉

Femme Fatale is an indie label, ie. a non-commercial nail polish brand. Sorry, you can not buy them in Denmark and they are quite expensive to get across the Atlantic. I bought my polish on http://www.beautysofly.com with a gift certificate I had won. If you buy polishes outside the EU you must be aware of the customs limit of 80 Danish krons. If you import more than 80 Danish krons, you will have to pay duty. I would therefore recommend that you buy these polishes at http://www.norwaynails.com instead 🙂

There can be huge differences in the quality of indie polishes, but this one I had no problems with applying and the glitter distributed nicely and evenly. The bottle contains many different bluish and greenish shades of glitter in various sizes and shapes. It also contains less gold hexa glitters that really gives it an edge I think. The base of the polish is transparent, so it will be a good idea to put a colored base on the nail before applying.

Here are a few pictures to enjoy, I hope you like them 🙂

20130726_162205_wm[1]

20130726_144924_wm[1]

20130726_145201_wm[1]

20130726_145337_wm[1]

Hov, jeg havde næsten glemt Essie Go Overbosrd, som jeg har brugt som base lak for Femme Fatale Hydraxia 🙂 Lakken er en anelse mere mørkegrøn end på billedet !

 

Hey, I almost forgot Essie Go Overbosrd which I used as a base polish underneath Femme Fatale Hydraxia 🙂 The polish is slightly darker green than the picture shows!

Essie Go Overboard
Essie Go Overboard
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s