O.P.I – San Fancisco collection

Opi San Francisco collection

O.P.I’s nyeste collection San Francisco er nu blevet offentliggjort. Jeg synes personligt ikke at der er meget nyt over den. Flere af farverne nærmer sig den tidligere kollektion – Euro Centrals farver. Keeping Suzi at bay ser nu alligevel spændende ud 😉

Kollektionen indholder tre nye liquid sands lakker. Se evt. mine tidligere indlæg om denne type lakker. Disse lakker er blevet ret populære på det sidste, og ethvert kommercielt mærke her efterhånden deres egen udgave af denne type lak. Farverne ser ganske interessante ud.

Hvad synes i om den nye kollektion?

 

English:

O.P.I’s latest collection San Francisco has now been published. I personally don’t think that there is much new about it. Several of the colours are approaching the former collection – Euro Central’s colours. Keeping Suzi the bay now looks exciting though 😉

The Collection contains three new liquid sands polishes. See also. my previous post on this type of polishes. These polishes have become quite popular lately, and any commercial brand have their own version of this type of polish. The sands in this collection looks quite interesting.

What do you think about the new collection?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s