China Glaze – Angel Wings

China Glaze - Angel Wings
China Glaze – Angel Wings

China Glaze – Angel Wings er egentlig en lidt ældre sag. Den tilhører China Glaze Holiday joy collection fra 2012. Ikke destro mindre er denne glitter lak helt fantastisk flot ! Den minder mig om den eftertragtede China Glaze – Glisterning Snow (som er en sølv glitter), bare i guld 🙂

På billedet ovenfor har jeg en neutral guldlak (Nail Rock – Venus Gold) nedenunder. Det generelt en god ide, at putte en neutral lak i samme farve under din glitterlak dermed undgår du, at skulle putte alt for mange lag glitterlak på. Her har jeg et af hvert lag på, og den dækker fuldstændig.

Her er lidt billeder, hvor i kan få lov til  at nyde Angel Wings 🙂

China Glaze – Angel Wings is actually old news. It belongs to China Glaze Holiday joy collection from 2012. Nevertheless this glitter polish is totally fantastic! It reminds me of the popular China Glaze – Glisterning Snow (which is a silver glitter), just in gold 🙂

In the picture above, I have a neutral gold polish (Nail Rock – Venus Gold) underneath. It’s generally a good idea to put a neutral layer of polish in the same colour underneath your glitter polish to avoid having to put too many layers of glitter polish on. Here I have a layer of each on, covering completely.

Here are some pictures, hope you enjoy Angel Wings 🙂

China Glaze - Angel Wings
China Glaze – Angel Wings

 

China Glaze - Angel Wings
China Glaze – Angel Wings
China Glaze - Angel Wings
China Glaze – Angel Wings
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s