T mobile onbeperkt internet review

Geplaatst op: 20.09.2019

Deze had de klantenservice medewerker in het systeem gezet voor de volgende ochtend. Bellen naar het buitenland Tarieven bellen naar het buitenland Hoe werkt bellen naar het buitenland?

Na een aantal keer bellen heb ik nu een mail: uw vraag wordt binnen 10 werkdagen in behandeling genomen!! Ik heb nog nooit iemand sneller dan 30 minuten aan de telefoon gehad! Niet dat gedoe met figrillen draaitje op kwetsbaar spul om het te kunnen slopen.

Ik krijg wederom een mederwerker van T-mobile aan de lijn, ik leg alles uit en geef aan dat ik wil opzeggen. Als het internet het doet is de connectie zeer zwak en erg traag.

Vanaf 12 juni zou mijn thuis abonnement ingaan. Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hans van Leeuwen. Een mooi alternatief is de mifi, een router die voor mobiel internet 3G of 4G een wifi-hotspot opzet om de verbinding te delen en klein netwerkje te maken met aangesloten apparaten. Met name vandaag.

Daarnaast is het wanneer zij een foutje maken in de winkel wat natuurlijk kan gebeuren je zelf alle zeilen moet bijzetten om die fout ongedaan te krijgen.

Ook daar wilde ze ons niet tegemoet komen. Ben je nog niet geregistreerd? Ik ben 13 jaar klant mobiel en zie de klantenservice steeds slechter en slechter worden.

Ze zijn allemaal alleen maar uit op zoveel mogelijk bij-verkopen en je met een abonnement aan te smeren dat zo duur mogelijk is. Alles zit bij hun, maar stopt nu. Maar ik wou het er ook niet bij laten zitten dan komen ze er weer makkelijk van af.

  • Helaas een bijzonder onbetrouwbare provider. Helaas niet vriendelijke geholpen door zowel de manager als zijn collega.
  • Bellen met de klantendienst

Maar de medewerker t mobile onbeperkt internet review het blijkbaar niet doorgegeven waardoor ze verwachten dat mij moeder het geld voor het abbonement gaat neerleggen ondanks dat ze in de schuldsanering zit, t mobile onbeperkt internet review. Daardoor ben ik naar een andere winkel gegaan waar ik wel fatsoenlijk geholpen werd en ben nu weg bij T-Mobile. Slechte financile administratie.

De regels worden stelselmatig aan de laars gelapt. Mijn oprechte excuses. Bestand scannen voor virussen Sorry, pannen van gas naar inductie zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Kosten abonnement en router

Aangezien dit bijna 2 weken later is, en omdat ik internet nodig heb voor mijn werk heb ik eerst netjes gebeld met de klantenservice. Dit is nooit aangesloten en geleverd na meerdere keren bellen geloofde niemand mij bij de klantenservice. Voordat het nog 'gratis' was in de EU probeerde ik te roamen in Barcelona, Spanje, omdat ik dringend iets moest opzoeken.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik wou alleen telefonisch abonnementsinformatie opvragen. Ik voel mij bestolen doordat t-mobile aan het eind van mijn contract de kosten ongemerkt en zonder verdere aankondiging heeft verhoogd van EUR 25 met telefoon naar EUR 42 zonder telefoon.

Top service. Ik ging verhuizen en wilde de zaak meeverhuizen. Al met al helemaal t mobile onbeperkt internet review met deze waardeloze provider.

T-Mobile ervaringen

T-mobile doet ook niks om te zorgen dat wij niet zonder internet komen te zitten. Ook mag je je simkaart niet tijdelijk in een mifi-apparaat, tablet of laptop stoppen. Ik ben benieuwd hoeveel van jullie klanten onterecht incassokosten hebben moeten betalen door een fout die jullie zelf hebben veroorzaakt. Omdat ze het kastje niet aangemeld hebben. Sinds vorige week is het laatste smoesje dat er geen deurknop!

Klachtenbrief gestuurd al in november nog steeds geen antwoord gekregen. Ik heb 4 medewerkers van T-mobile gesproken, maar vaak genoeg werden bepaalde afspraken niet genoteerd of nagekomen. Vandaag via de chat contact gehad met Jan van de klantendienst, t mobile onbeperkt internet review, ieder had een ander verhaal.

Super moeilijk contact te vinden met T-mobile en daarna als t mobile onbeperkt internet review ze te pakken hebt gaat de communicatie nog steeds poep. Gebeld naar T-Mobile en zou de volgende dag al een monteur langskomen. Dankjewel mannen!. Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken!

Vervolgens geeft ik aan dat ik toch recht heb op herroepingsrecht van 14 dagen?. Al een hele tijd lang storing op de site en wordt zo je klantvoordeel en extra 2 gb eraf gehaald, vervolgens bel je ze en zouden ze het regelen maar er gebeurt helemaal niets. De mensen bij de klantenservice waren aardig, CLI en W.

Ook belde ik er gisteren naar toe maar mevrouw wilde niet helpen. Zeer slechte afwikkeling. Tot grote teleurstelling deed de tv zowel als het internet het niet.

Dus al met al een hoop ellende en tijd- en geldverspilling. Aangezien ik nu extra naar me werk moet rijden om daar op een overvolle kantoor te zitten op sommige dagen. Dus ik weet niet waarom iedereen zo zit te zeiken. Niks opgelost.

Zie ook:

Hoe kan je onbekend bellen met huistelefoon

Wat kost een tesla laadpaal

Opdrachten wie is de mol feestje

Copa del rey barcelona

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Alexia 29.09.2019 04:37
Als mensen zich aan mijn zaak willen voegen dan kan het!
Birgit 24.09.2019 22:16
Ik heb nog nooit iemand sneller dan 30 minuten aan de telefoon gehad! Sinds vorige week is het laatste smoesje dat er geen deurknop!
Clementine 27.09.2019 03:29
Kort zijn de klachten als volgt: Medewerkers T-Mobile hangen in mijn oor op en over de toonzetting nog maar te zwijgen; Je krijgt bij T-Mobile niet wat is overeengekomen; Manipulaties door bepaalde medewerkers m. Voordat je een abonnement afsluit is het verstandig de dekking na te gaan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019