Leven in het klooster filmpje

Geplaatst op: 24.09.2019

Bekijk ook eens. Daarom verliet hij de stad om samen met een aantal andere mannen het eerste grote klooster te bouwen, boven op een berg. Wijzig omschrijving.

Mannen en vrouwen gingen het klooster in om zich af te sluiten van de wereld en een zo religieus mogelijk leven te kunnen leiden. Erasmus Erasmus wilde weten hoe het christendom en de kerk begonnen waren.

Daarom verliet hij de stad om samen met een aantal andere mannen het eerste grote klooster te bouwen, boven op een berg. Ze dachten alleen maar aan zichzelf en niet aan God. Mannen en vrouwen mogen bijvoorbeeld niet met elkaar naar bed en niet met elkaar trouwen. Het belangrijkste dat ze buiten de muren doen is werken.

Je bent niet ingelogd? Leven in een klooster nonnen leven met god. Mannen en vrouwen mogen bijvoorbeeld niet met elkaar naar bed en niet met elkaar trouwen. Ik mag naar buiten, uiteraard. Jagers en verzamelaars Mensen in de steentijd.

In die tijd konden alleen de monniken lezen en schrijven. Wijzig titel. Nee Ja. Afspeellijst verwijderd. Bekijk ook eens. Favoriet Afspeellijst. Er zijn gescheiden kloosters voor mannen en vrouwen.

Wijzig titel. Er gelden strenge regels. Ondanks die grote muur mogen ze gewoon naar buiten wanneer ze daar zelf voor kiezen. En voor hen is de dag allang begonnen. Die trouw gaat naar het geloof. Deze video vind je in de volgende thema's 13 video's jaar?

Bekijk deze uitzending op npo.nl

Nee Ja. Want we hebben afgesproken met de zusters onder de bogen. Video Player. Vooral bij jonge mensen.

Ze komen niet alleen uit Nederland, maar uit allerlei verschillende landen. We werken op scholen, in ziekenhuizen en met jonge mensen. Wijzig omschrijving. Afspeellijst verwijderd.

De middeleeuwen.

120 nonnen leven met god

Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Maak je eigen afspeellijsten. Zij gaan dan een klooster in en trouwen niet.

Want we hebben afgesproken met de zusters onder de bogen. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving, leven in het klooster filmpje. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Bewaar je favoriete video's en kijk later.

En van de eerste monniken die een klooster bouwde was Benedictus. Leven in een klooster nonnen leven met god. Hij vond dat de mensen in zijn tijd niet goed leefden.

Het leven in een klooster

Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Afspeellijst verwijderd. Bekijk ook eens. Omschrijving gewijzigd.

Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Het belangrijkste dat ze buiten de muren doen is werken. Log in om je favorieten op te slaan.

Zie ook:

Stoere kleding voor meiden

Meer of minder marokkanen datum

Sabrina van der sloot instagram

Zelf schoenen ontwerpen en laten maken nike

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019