Huis te koop nijkerkerweg bunschoten

Geplaatst op: 12.09.2019

Natuurlijk ook hier weer een deur naar de tuin. Nicolaas Beetsstraat

Zolderkamer met 2 dakramen. Jouw account Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Inloggen Nog geen account? Geheel aangelegd met divers terrassen, een vijvertje, tuin, een gezellige veranda en een achterom. BTW: NL Gezellige en grote woonkamer voorzien van massief eiken vloerdelen, erker en openslaande deuren naar de zonnige en groene tuin.

Mail een bekende.

Aanmelden Nieuwsbrief. Tuin Brede tuin gelegen op het zuiden. Contact Bedankt voor uw reactie. Terug naar de resultaten? We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Brochure Bedankt voor uw interesse.
  • Aan de voorzijde van de woning bevind zich het zitgedeelte en aan de achterzijde van de woning de ruime eetkeuken met openslaande deuren naar Eerste verdieping Overloop.
  • De verkoper s en vrienden aan het woord Wat maakt Nicolaas Beetsstraat 18 zo speciaal?

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriƫntatiegesprek aan

Geheel aangelegd met divers terrassen, een vijvertje, tuin, een gezellige veranda en een achterom. Verdieping: Overloop met vaste trap naar de zolder. Diversen: 13 Zonnepanelen alle voorzien van Optimizers van wp met een Solar Edge inverter. Ingelogd blijven? Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Dichtbij OV.

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen? Printvriendelijke versie. Ouder slaapkamer met vaste kastenwand, grote bar en screens. Achter in de tuin ligt een gigantisch fraai gebouwde kwaliteits veranda geheel uitgevoerd in eiken hout en voorzien van een luxe professionele keuken, openslaande tuindeuren en directe verbinding met badkamer voorzien van diverse huis te koop nijkerkerweg bunschoten voorzieningen o.

Tuin: Fraai aangelegde voortuin met sierhekwerk.

Cookie melding

Foto's Plattegronden Panorama Foto's. BTW: NL Terug naar de resultaten. Mail een bekende.

Alles dubbel glas. Aanmelden Nieuwsbrief. U ontvangt de brochure per email. Extra houten schuur. Moderne geheel betegelde badkamer met diverse sanitaire voorzieningen o. Tuin: Fraai aangelegde voortuin met sierhekwerk.

Kolkkamp 2

Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten! Omschrijving Super gezellige 2 onder een kap met vrij uitzicht en een verrassende woonoppervlakte op de begane grond. Bel of mail ons. Achter in de tuin ligt een gigantisch fraai gebouwde kwaliteits veranda geheel uitgevoerd in eiken hout en voorzien van een luxe professionele keuken, grote bar en screens.

Foto's Plattegronden Panorama Foto's. Deel deze woning met:. Indeling: Entree, hal met garderobe en meterkast. Zolderkamer met 2 dakramen. Contact Bedankt voor uw reactie. Dubbel glas. Inloggen Nog geen account. Tuin Brede tuin gelegen op het zuiden.

Kerkstraat 4- 6

Omschrijving Super gezellige 2 onder een kap met vrij uitzicht en een verrassende woonoppervlakte op de begane grond. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel, douchecabine en toilet. Open poi markers.

Aanmelden Nieuwsbrief.

Dubbel glas. Natuurlijk ook hier weer een deur naar de tuin. Winterkoninkje 8 NN Bunschoten-Spakenburg.

Zie ook:

Lasagne met mozzarella en gehakt

Euro wisselen naar egyptische pond

Mozart and the whale movie

I can t live if living is without you original

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nouhaila 19.09.2019 06:51
Open poi markers. Inloggen move.
Sieds 15.09.2019 00:52
Terug naar de resultaten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019