Het weer op sardinie in februari

Geplaatst op: 09.09.2019

Beste reistijd voor Sardinië in een overzicht Mei : 24°C, 9h zon, 18°C watertemp. Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld.

Van november tot en met februari zijn er 5 zonuren per dag. Het eiland staat altijd onder de invloed van de wind uit zee en de mistral die vanuit Zuid-Frankrijk over zee komt aangeraasd en meestal enkele dagen kan aanhouden. Sardinië heeft echter meer te bieden. De watertemperatuur ligt tussen 14°C en 31°C. Het weer in november: De kans op buien neemt toe en het aantal zonuren neemt snel af. Weergegevens voor Sardinië in februari zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Sardinië.

Wel waait er van september tot en met april een sterke en kille wind.

Er wachten je temperaturen rond de graden in de lente en de nazomer. Gemiddeld weer in februari in Carbonia aanvaardbaar weer Het weer om 7. Arzachena in februari. Naast de temperatuur zijn het aantal zonuren en de kans op neerslag cruciaal voor een geslaagde strandvakantie.

Meer informatie over het weer in Muravera in februari.

Heerlijk warm zonvakantie weer. Meer informatie over het weer in Santa Teresa Gallura in februari.

Klimaattabel voor Sardinië (Cagliari)

Heerlijk warm zonvakantie weer. De zon is er niet altijd en regelmatigkan je te maken krijgen met regen. Wat is je e-mail?

Het eiland heeft een subtropische, mediterraan klimaat. Vergelijk het weer op Sardinie ook met de temperaturen van Sicilie , het grootste eiland van Italië en de Middellandse Zee of met het weer in Toscane.

Met nauwelijks 57mm gedurende 9 dagen, is regenval niet frequent tijdens uw vakantie. Langs de kust valt er in de zomer praktisch geen regen.

Van november tot en met maart regent het tot negen dagen per maand en de zon laat zich minder vaak zien.

Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Sardini is het hele jaar door geschikt voor een vakantie, het weer op sardinie in februari. Tijdsverschil Sardini Op Sardini is het nu uur 's middags op woensdag 28 augustus De weersomstandigheden zijn in deze seizoenen ideaal om te wandelen en het eiland te verkennen.

Beste reistijd Sardinië, Italië

De gemiddelde jaartemperatuur voor Sardinië is 21°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Maximum 24° 25° 26° 27° 28° 29° 30° 31° 32° 33° 34° 35° 36° 37° 38° 39° 40°. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Zoals je wel hebt gezien in de klimaattabel voor Sardinië  is het weer in de zomer het best.

Van november tot en met maart regent het tot negen dagen per maand en de zon laat zich minder vaak zien. In de winter is het wat koeler met een gemiddelde minimumtemperatuur in januari van 6 graden Celsius.

Voor een vakantie naar Sardini heeft u natuurlijk lekker weer nodig. Er valt in oktober op 9 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Sardini. Voor een actieve vakantie het weer op sardinie in februari de maanden in de lente en het najaar ook zeer geschikt.

Klimaat op Sardinië

De weersomstandigheden zijn in deze seizoenen ideaal om te wandelen en het eiland te verkennen. Nuoro in februari. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Dit Italiaanse eiland heeft een Mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde winters.

Palau in februari, het weer op sardinie in februari. Gemiddeld kun je in december, januari en februari milde temperaturen van tussen de 14 en 16 graden verwachten. Dit zachte weer maakt Sardini dan ook erg geliefd onder zonliefhebbers tijdens de wintermaanden. Meer over Sardini. Wilt u een zonovergoten strandvakantie, kies dan voor een reis in augustus naar dit prachtige eiland.

Van november tot en met maart regent het tot negen dagen per maand en de zon laat zich minder vaak zien. Verzamel je surfgear en pak die golven! Klimaat Sardini in de wintermaanden Sardini heeft korte en milde winters met een gemiddelde temperatuur van 13 graden?

Klimaat Sardini september Gemiddeld is het maximaal 28C in september op Sardini en minimaal rond de 19C.

Bel nu ons callcenter

In de zomer kun je heerlijke strandvakanties doorbrengen op het Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. In april schommelt de temperatuur tussen de 9 en 18 graden in. Klimaat Sardinië september Gemiddeld is het maximaal 28°C in september op Sardinië en minimaal rond de 19°C.

Weer ervaringen Sardini Peter Bokma was hier in juli. Meer informatie over het weer in Nuoro in februari? De zon is er niet altijd en regelmatigkan je te maken krijgen met regen?

Zie ook:

Vliegjes in de keukenkast

Samenvatting game of thrones ziggo

National express london stansted

Per direct ontslag nemen bij albert heijn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Engin 14.09.2019 00:50
Naar de beste reistijd Beste reistijd Toscane De beste reistijd voor een strandvakantie, stedentrip of rondreis door Toscane met handige info over weer en klimaat.
Maria 14.09.2019 03:37
Maximaal 24° 25° 26° 27° 28° 29° 30° 31° 32° 33° 34° 35° 36° 37° 38° 39° 40°. Gemiddeld weer in februari in Cagliari aanvaardbaar weer Het weer om 7.
Lidy 12.09.2019 07:08
Het zeebriesje zorgt voor de nodige afkoeling op Sardinië.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019