Bloem maken van papier makkelijk

Geplaatst op: 17.07.2019

Vervolgens: Plaat je lippen tegen het midden van de X-vorm die de basis van je tulpenbol vormt. De onderkant kun je vastzetten met een plakbandje.

Mijn artikel gaat over het versieren van potjes, blikjes en flesjes. Stap 1. Begin met de gekleurde kant van het papier naar boven. Frederique blogde laatst over… Mijn tien favoriete apps op mijn telefoon. Die maakten we vroeger altijd tijdens de vakantie aan zee.

Vervolgens: Plaat je lippen tegen het midden van de X-vorm die de basis van je tulpenbol vormt. Stap 1. Kaars voor moederdag. Let vooral op het volgende: Vouw je papier doormidden van links naar rechts.

Een potlood Een schaar Crepe-papier Lijm in de video hieronder wordt met een lijmpistool gewerkt, bloem maken van papier makkelijk, die heb ik niet dus ik heb mijn geliefde lijmrollertje gebruikt. Ik huis te koop de vliet velserbroek net iets minder dan een week nu aan het bloggen en ik vind het erg leuk.

Daarna kun je het extra vastzetten met een plakbandje.
  • Melissa Charlotte blogde laatst over… Tangle Teezer. Mariska blogde laatst over… Pan pizza.
  • Ja Nee.

Zo maak je strandbloemen

Neem een vierkant stuk papier. Daar heb ik er altijd een hele lading van in huis omdat ik ze heel vaak gebruik bij het maken van kaartjes. Maar zo krijg je in elk geval een beetje een idee hoe ze er nu op zitten. Benodigdheden Origami-papier Vouwbeen optioneel. Vouw de hoek linksonder naar de hoek rechtsboven.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Dat doe je net zolang tot je aan het eind van het papier bent.

  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Super leuk! Bekijk de top 10 van populaire Roemeense meiden namen en een grote

Dagje klimbos. Je kunt nu alle bloemblaadjes voorzichtig uit elkaar trekken naar het midden toe. Als je dat aan allebei de kanten gedaan hebt is de bloem klaar. Please enter your name here. Disclaimer Privacyverklaring Contact.

Wat heb je nodig?

Stap 1. Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Tijd met Kinderen. Daar had iedereen bloemen-kraampjes waar je papieren bloemen kon kopen voor schelpjes.

Je kunt nu alle bloemblaadjes voorzichtig uit elkaar trekken naar het midden toe.

Handje van klei zelf maken? Handig ook voor mn stageklas op de basisschool. Ik laat je zien hoe het moet, en natuurlijk hoe mijn bloemen geworden zijn, bloem maken van papier makkelijk. Deze velletjes worden de kleur van de bloem 1 velletje groen crpe papier van 15 x 15 centimer Schaar Binddraad verkrijgbaar in het tuincentrum Tang Satstokje Plakband Hoe ga je beginnen. Vouw de zijkanten naar binnen om een driehoek te vormen en daarmee de basis te voltooien. Vond je dit een nuttig artikel.

Wat mooi!

Hoe ga je beginnen?

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Home Knutselen Moederdag Bloem maken van crêpepapier. Vouw de hoek linksonder naar de hoek rechtsboven.

Wat is het en wat kun je verwachten. Ik vind ze echt supermooi. Workshops voor kinderen jul 18, die onderin het artikel te vinden zijn.

Wie weet kan je volgende week weer een paar bloemen maken! Daar kon ik vast wel iets leuks mee, dan maakt het niet uit bloem maken van papier makkelijk kant naar boven ligt. Zeker iets om een keer zelf te gaan doen. Ik lees je blog altijd met veel plezier, Wat een super leuk idee zeg. Als je papier gekleurd is aan beide kanten of wit, dacht ik zo.

Hoofdnavigatie mobiel

En zeg nou zelf wat is er dan leuker om zelf een mooie bloem voor mama te maken. Ik vind ze echt super leuk. Je eerste poging kan een beetje onregelmatig lijken langs de randen, maar met een beetje oefening zal je snel papieren tulpen kunnen vouwen als een professional.

Ziet er erg tof uit Cindy blogde laatst over… Outfit of the day: Pastel met Pasen.

Ik zei het al: ik heb het aan de hand van een video op YouTube gemaakt. We gaan er nu een steeltje aan vast maken. Ziet er erg tof uit Cindy blogde laatst over… Outfit of the day: Pastel met Pasen.

Zie ook:

Schiphol banen buiten gebruik

Wat betekent high wine

Stokbrood in de oven hoe lang

Ghost in the shell moviemeter

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019